Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Αποτρίχωση

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Σκοπός

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να είσαι σε θέση να εκτελέσεις αποτελεσματικά αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα. Το σεμινάριο αποτρίχωσης θα σου δώσει πρακτικές γνώσεις σχετικά με τα σύγχρονα εργαλεία, τη θερμοκρασία του κεριού και θα σε διδάξει πως μπορείς να αποτριχώσεις με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ταινίες κεριού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αποτρίχωσης θα μάθεις τεχνικές για να μειώνεις τον πόνο, θα εξασκηθείς επανειλημμένα στη Χαλάουα και θα εκπαιδευτείς ώστε να αφήνεις το δέρμα βελούδινα απαλό για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η γυναίκα σήμερα ενδιαφέρεται για κάθε λεπτομέρεια του σώματός της. Θέλει να είναι τέλειο απ’ όλες τις απόψεις για να αισθάνεται και η ίδια ομορφότερη. Θέλει να τη βέλτιστή λύση για την τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα της. Γι’ αυτό το λόγο το σεμινάριο αποτρίχωσης είναι ιδανικό εισιτήριο για την αγορά εργασίας.
Η σύγχρονη γυναίκα δεν χρησιμοποιεί ξυραφάκι ή κρέμες, η λύση του laser είναι ακριβή και το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται, με αποτέλεσμα η γρήγορη και ασφαλής αποτρίχωση με κερί ή κλωστή να αποτελεί την τέλεια λύση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ
• Κανόνες υγιεινής
• Στοιχεία Ανατομίας του Δέρματος
• Κύκλος Ανάπτυξης της Τρίχας
• Αποτρίχωση με ζεστό κερί (βάζο, ρολέτα)
• Αποτρίχωση με κρύο κερί και ταμπλέτες

ΔΩΡΟ! Η αποτρίχωση με κλωστή

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.