Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

H Εφαρμογή του Νέου Κανονισμού 517/2014 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Φθοριούχα Αέρια (F-GAS) στην Επαγγελματική Ψύξη

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μηχανικούς & τεχνίτες στον τομές Ψύξης (Επαγγελματικά Ψυγεία & Καταψύκτες αυτόνομα ή υποστηριζόμενα από κεντρικές ψυκτικές μονάδες όπως σε ψυκτικούς θαλάμους, supermarkets κ.λ.π.).

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επίπτωση του Νέου Κανονισμού F-GAS στην Επαγγελματική Ψύξη, τα εναλλακτικά Ψυκτικά ρευστά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν βραχυπρόθεσμα & μακροπρόθεσμα (HFC’S , HC’S, HFO’S, CO2, ΚΛΠ), οι αντίστοιχοι κανονισμοί σχεδιασμού & κατασκευής για τροποποιήσεις ή νέο εξοπλισμό ψύξης και οι διαδικασίες λειτουργίας του εξοπλισμού ψύξης με τα νέα επιτρεπόμενα ψυκτικά ρευστά.  

Περιγραφή σεμιναρίου

Περιεχόμενα Προγράμματος:
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση με τον Κανονισμό 517/2014 επιβάλλει προοδευτικά σημαντικούς περιορισμούς στην κατασκευή και διάθεση εντός της Ε.Ε. νέου ψυκτικού εξοπλισμού με ψυκτικά ρευστά υδρογονοφθοριούχες ενώσεις (R404A, R507, R134A , R407C, κ.λ.π.).
- Σαν αποτέλεσμα οι κατασκευαστές εξοπλισμού, οι έμποροι αλλά και οι χρήστε ψυκτικού εξοπλισμού στον τομέα της Επαγγελματικής Ψύξης θα πρέπει να αναζητούν και να εφαρμόσουν τις κατάλληλες λύσεις στα πλαίσια του Νέου Κανονισμού για την απρόσκοπτη μελλοντική λειτουργία του ψυκτικού εξοπλισμού που κατασκευάζουν, εμπορεύονται ή λειτουργούν.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.