Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές Ενότητες:
Α μέρος: Θεωρία Επάνω στο ζύμωμα ,ψήσιμο και ωρίμανση ζύμης •Τεχνικές γρήγορης και αργής ωρίμανσης •ψήσιμο , πρόψημα και αποθήκευση
Β μέρος: Εργαστηριακό •Τσιαπάτα με ελιές και θυμάρι •Ζύμη μπριός με σοκολάτα •ψωμί του τοστ με καλαμπόκι •γεμιστά ψωμιά
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια:6 ώρες
Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κα Κιμιώνη(4ος όροφος) Εγγραφές: κα Δασκαλάκη (1ος όροφος) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of-Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος