Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πλήρες Σεμινάριο Μαγειρικής

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ΣΕΦ, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν ΜΑΓΕΙΡΕΣ ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μαγειρική τέχνη.

Σκοπός

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζεις κοπή λαχανικών, να δημιουργείς σάλτσες και σούπες, να συνθέτεις πιάτα με πατάτες, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές μαγειρικής. Θα αποκτήσεις δεξιότητες Chef για την κατασκευή ποικίλων πιάτων με Ζυμαρικά, Ρύζι και Ριζότο, Κοτόπουλο, Μοσχάρι και Χοιρινό, όπως και Ψάρι.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΚΟΠΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Στάση σώματος, Χρήση μαχαιριού, Κοπές λαχανικών
ΣΑΛΑΤΕΣ
Νισουάζ, Σίζαρ, Γουόλντορφ
ΣΑΛΤΣΕΣ
Μαγιονέζα, Ντεμί-γκλας, Βελουτέ κλπ.
ΣΟΥΠΕΣ
Λαχανικών, Μινεστρόνε, Κονσομέ
ΠΑΤΑΤΕΣ
Γκραντινέ, Σατώ, Τουρνέ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Πέστο, Μποσκαγιόλα. Καρμπονάρα
ΡΥΖΙ – ΡΙΖΟΤΟ
Ριζότο Παρμεζάνα, Τηγανιτό Ρύζι, Πιλάφι
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Σωτέ, Πανέ
ΜΟΣΧΑΡΙ – ΧΟΙΡΙΝΟ
Μοσχάρι Ραγού, Χοιρινό Γλυκόξινο
ΨΑΡΙ
Αθηναϊκή Σαλάτα, Σολομός Ποσέ & Σωτέ

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: Ετήσιο
2 ημέρες / εβδομάδα

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.