Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο περιλαμβάνει γνωριμία με βασικές πρώτες ύλες για την αρτοποιία, κινήσεις και τεχνικές διαχείρισης της ζύμης , συνδυάζοντας θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σε αρτοσκευάσματα εστιατορίου. Θεματικές Ενότητες : Συνταγές αρτοποιίας Περιεχόμενα • Κουβέρ με μπαχαρικά • Κουβέρ φρέσκα μυρωδικά • Brioche με crispy μπέικον και καραμελωμένες νιφάδες κρεμμυδιού • Grissini Παρμεζάνας με καπνιστή πάπρικα
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος & Χριστιάνα Μίαρη, Πατησίων 125, 6ος όροφος Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of-Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Πατησίων 125, Αθήνα)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος