Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εργαστήριο Ανατολίτικος Χορός - Εναρμόνιση Θηλυκότητας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Σέλας - Δραματοθεραπεία
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τέχνη & Πολιτισμός

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 17:30-19:00

Ένα γράμμα αγάπης για το Γυναικείο Σώμα
Είμαι η μαγεία που ζωντανεύει στους χώρους όπου η οσμή συναντά την αναπνοή.
Είμαι αυτό που υπάρχει πάντα μέσα σου πάντα αλλάζοντας, πάντα κινείται, πάντα αντηχεί. Μπορείτε να με βρείτε σε κάθε κτύπο της καρδιάς. Είμαι πιο κοντά από την επόμενη αναπνοή σας εδώ περιμένοντας, περιμένοντας να θυμηθείτε Αυτό που είστε.
Η θρέψη του θηλυκού και η μαγεία του Χορού της Γης που ζω , με έφεραν πιο βαθιά στο σώμα μου και επέστρεψα στον εαυτό μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κρατάω το χώρο-χορό για να κάνετε το ίδιο. Πιστεύω πραγματικά ότι οι γυναίκες στο σώμα τους είναι μια δύναμη της φύσης και αποτελούν ριζική πηγή Ίασης. Αυτό κάνει το έργο της φιλοσοφίας του Ανατολίτικου χορού Σύνδεσης-θεραπείας για να θυμόμαστε την Ολότητα-θηλυκότητά μας ! Μπορεί να είναι ένας καταλύτης για να αλλάξουμε τους κόσμους μας και τον κόσμο γύρω μας.
Δώστε στον εαυτό σας το δώρο της Θηλυκότητας .Η γυναίκα χρειάζεται να θυμάται ποια είναι και να επιστρέφει στη φυσική της κατάσταση.... αγάπης και ολότητας .
Είμαι γυναίκα με κοιλώματα και γοφούς που φιλοξενούν τις ιστορίες των προγόνων μου. Κλειδωμένοι στο μυελό των οστών μου και κουλουριασμένοι γύρω από την καρδιά μου, χαράζουν ουλές και ιστορίες χρωμάτων στους τοίχους του χεριού μου, ικετεύοντας με να κάνω τέχνη από πόνο ... Και κάθε φεγγάρι που αιμορραγώ για να αφήσω τo αίμα να πέσει στη γη, μπορώ να νιώσω ότι η λαβή τους χαλαρώνει καθώς ψιθυρίζω από τη μήτρα: "Είναι ασφαλές, ας μην ζούμε με φόβο, όλα εμπεριέχουν αγάπη".

«Το Ταξίδι των Ιερών Κύκλων»
Μαριάμ Πρόκου
Creation - Τα 4 Πρόσωπα της Γυναίκας ( μητ-ε-ρας )

Πληροφορίες συμμετοχής

Επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής:
05/12/2017
12/12/2017
19/12/2017
02/01/2018

*Υπεύθυνη επικοινωνίας: Νάνα Μπούτου

Κόστος Συμμετοχής

50€/μήνας

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.