Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Τεχνικές Επαγγελματικού μακιγιάζ ματιών (MasterClass)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Εισηγητής

Πτυχιούχος Make up artist, με πολυετή επαγγελματική & διδακτική εμπειρία, συνεργάτης μεγάλων εταιριών καλλυντικών, τηλεοπτικών σταθμών, περιοδικών & φωτογράφων με πολυετή επιμόρφωση σε εξειδικευμένες τεχνικές επαγγελματικού μακιγιάζ

Σε ποιους απευθύνεται

Σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ανανεώσει και να αναβαθμίσει τις γνώσεις & την τεχνική του, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να εμβαθύνουν στον κόσμο του επαγγελματικού μακιγιάζ, γνωρίζοντας όλες τις τεχνικές επαγγελματικού μακιγιάζ ματιών για κάθε ματιών & κάθε περίσταση.

Σκοπός

Τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε όταν κοιτάμε κάποιον και αποτελούν το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του προσώπου. Το σωστό μακιγιάζ ματιών που ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε τύπου, σχήματος και χρώματος ματιών, αλλά και στην κάθε περίσταση, είναι αυτό που ξεχωρίζει και χαρακτηρίζει τη δουλειά της κάθε επαγγελματία μακιγιέζ. Στο σεμινάριο αυτό θα εξειδικευτείς σε όλα τα είδη μακιγιάζ ματιών(πρωινό, βραδινό, νυφικό κλπ), ανάλογα με τον τύπο ματιών, το χρώμα & την απόσταση μεταξύ τους, ώστε να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στις ιδιαίτερες ανάγκες, περιστάσεις, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις κάθε πελάτισσας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Άμεση έναρξη ταχύρυθμου προγράμματος Masterclass στις Τεχνικές Επαγγελματικού Μακιγιάζ Ματιών 25 ωρών με Πιστοποίηση Επιμόρφωσης από το πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας ΚΔΒΜ2 Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης.
Γίνε επαγγελματίας make up artist στις Τεχνικές Επαγγελματικού Μακιγιάζ ματιών, στο σημαντικότερο κομμάτι του μακιγιάζ προσώπου.
Το πιστοποιητικό του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης που θα λάβετε αναγνωρίζεται & μοριοδοτείται σε προκηρύξεις του Δημοσίου

Θεματικές Ενότητες:
• Προϊόντα – Γνωριμία με υλικά, ποια είναι, που εξυπηρετούν και ο σωστός τρόπος χρήσης τους.
• Μορφολογία – Ανάλυση του προσώπου και των χαρακτηριστικών με έμφαση στα σχήματα, χρώματα και τις αποστάσεις των ματιών.
• Χρωματολογία
• Τεχνικές μακιγιάζ ματιών για όλους τους τύπους ματιών (σχήματα, χρώματα & αποστάσεις ματιών)
• Μακιγιάζ ματιών για άτομα που φορούν γυαλιά

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια Σεμιναρίου: 25 ώρες
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
• Θεωρία (5 ώρες): 21/2/2018
Παρακολούθηση μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)
• Πρακτική εκπαίδευση - Εργαστηριακά μαθήματα (20 ώρες) δια ζώσης:
Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου 2018

Παρέχονται:
1.Σημειώσεις της διδάσκουσας καθηγήτριας και συνεχή υποστήριξη στην εκπαίδευση σας
2.Όλα τα απαραίτητα προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ για την υλοποίηση του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται και είναι ατομικά για τον κάθε σπουδαστή.
*Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης και όλα τα εργαλεία μετά το τέλος του μαθήματος αποστειρώνονται σε ειδικό κλίβανο.
3. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης & εξειδίκευσης "Masterclass Tεχνικές Επαγγελματικού Μακιγιάζ Ματιών" διάρκειας 25 ωρών από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης επιπέδου 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας.
 

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.