Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

BIG BANG EDUCATION – Σχεδιάζοντας μια Βιωματική Εμπειρία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
DES - Dietschi Educational Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Άγγελος Πατσιάς
Γεννήθηκα στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1985 και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας, σε μια ήσυχη γειτονιά παρέα μ' ένα ποδήλατο, λάσπες, μουσική και καλούς φίλους. Ο μπαμπάς μου ήταν ο μεγαλύτερος μου δάσκαλος. Ό,τι μου δίδαξε, μου το δίδαξε με σιωπή. Από μικρός έβλεπα ανθρώπους να τον συναντούν στο δρόμο και να τον κοιτούν με αγάπη. Όταν πλέον καταλάβαινα, έμαθα πως όλοι αυτοί, ήταν μαθητές του. Ίσως κάπου εκεί να γεννήθηκε η ορμή να ακολουθήσω τα βήματα αρκετών προγόνωνμου και να γίνω και εγώ δάσκαλος. Ακόμα το προσπαθώ… Το έργο μου έγινε γνωστό χάρη στους ανθρώπους του Αμαρίου. Συναδέλφους, γονείς και χωριανούς και φυσικά τα παιδιά, όπου όλοι μαζί δημιουργήσαμε στο Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά, μια κοινότητα μάθησης η οποία αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.Το 2015 έκανα αυτό που έλεγα στους μαθητές μου. Να ακολουθούν τα όνειρά τους. Έφυγα από τον Φουρφουρά και τη δημόσια εκπαίδευση, για να δημιουργήσουμε με τη Βέτα Γεωργιάδου και τον Γιάννη Σωτηράκο ένα νέο δημοτικό Σχολείο στη Θεσσαλονίκη που θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε το σχολείο και την εκπαίδευση. Το Big Bang School. Σήμερα ζω στην Καστοριά με τη γυναίκα μου και τα δυο μου κορίτσια, ζώντας την πολύτιμη οικογένεια και δουλεύοντας παράλληλα το όνειρο που ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων και σε γονείς που θέλουν να δουν πως μπορεί να διαμορφωθεί μια διαφορετική σχολική πραγματικότητα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Φεύγοντας από αυτό θα νιώσετε ξανά την εκπαιδευτική σας φλόγα να καίει και τον εαυτό σας ικανό να δημιουργήσει τα πιο όμορφα περιβάλλοντα για μάθηση! Θα γνωρίσετε βιωματικά, μεθόδους όπως αυτή των αυτο-οργανωμένων περιβάλλοντων μάθησης και θα σχεδιάσετε εσείς οι ίδιοι σενάρια, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας στο σχολείο.

Πληροφορίες συμμετοχής

Εγγραφές μέχρι Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017!

Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος:
• Συμμετοχή στο σεμινάριο
• Το βιβλίο του εισηγητή «Το σχολείο της φύσης και των χρωμάτων»
• Βεβαίωση Παρακολούθησης
• Coffee Break

Κόστος Συμμετοχής

40€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.