Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

CHARACTER STRENGTHS

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
DES - Dietschi Educational Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

H Πόπη Δημητροπούλου είναι η δημιουργός του CoachingforSuccess και μέλος του InternationalCoachFederation. Είναι Associated Certified Professional Coach (Rayner Institute), με μεγάλη εμπειρία σε πολιτιστικά ιδρύματα και τέχνες. Ειδικεύεται στη μέθοδο AppreciativeInquiry, ένα μοντέλο που επιδιώκει το καλύτερο στους ανθρώπους, τους οργανισμούς και το περιβάλλον τους. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του πολιτισμού και τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζεται με ιδιώτες και εταιρείες ως Success Coach. Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Ινστιτούτου Rayner του Καναδά. Ως Leadership & Success coach, η Πόπη συνεργάζεται με ιδιώτες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Έχοντας εμπειρία σε προσωπικές και εργασιακές προκλήσεις, ενδυναμώνει και εμπνέει τους πελάτες της να ξεπερνούν τα εμπόδια και να διαδραματίζουν τον ηγετικό ρόλο στη ζωή τους και τις επιχειρήσεις τους. Έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα coaching για εφήβους και νέους ενήλικες με στόχο τη δημιουργία υψηλής απόδοσης και την απόκτηση σαφήνειας σχετικά με την επαγγελματική τους κατεύθυνση. Είναι η συγγραφέας του eBook: “9 Προορισμοί για την επιτυχία”.

Σε ποιους απευθύνεται

Ειδικά σχεδιασμένο για καθηγητές αγγλικών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και διευθυντές σπουδών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ti μας κάνει δυνατούς;
Ένα διαδραστικό σεμινάριο βασισμένο στις αρχές της Θετικής Ψυχολογίας, που θα μας βοηθήσει να εμπιστευτούμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Στο σεμινάριο θα γεμίσουμε τις βαλίτσες μας με χρήσιμα “εργαλεία ενδυνάμωσης” που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα μας αλλά και σε κρίσιμες εποχές της ζωής μας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 ώρες
Εγγραφές μέχρι Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017
Κόστος συμμετοχής: 35€
Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος:
• Συμμετοχή στο σεμινάριο
• Βεβαίωση Παρακολούθησης
• Coffee Break

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.