Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
DES - Dietschi Educational Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Η Έφη Δημολίτσα είναι σύμβουλος Επικοινωνίας και Επιμόρφωσης, Coach και Εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από τη ∆ιαφήμιση, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών σε διεθνή ∆ιαφημιστικά δίκτυα. Υπεύθυνη για την κατάρτιση επικοινωνιακής στρατηγικής και το συντονισμό αντίστοιχων ενεργειών διαφημιζομένων όπως: Procter & Gamble, Unilever, Henkel Hellas, CocaCola, Nestle, McDonald’s, British Airways, 3E, Reynolds Tobacco. Το 1993 αναλαμβάνει την επίβλεψη και το συντονισμό της διαφημιστικής επικοινωνίας προϊόντων της Unilever για όλο τον κόσμο και μετακινείται για μερικά χρόνια στο Λονδίνο. Το 2002 ιδρύει την προσωπική εταιρεία Unique Training Services. Παράλληλα, το 2006 αναλαμβάνει την κατάρτιση και επίβλεψη του Επιμορφωτικού προγράμματος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας (2006-2013), Η Ε.∆. επίσης αναλαμβάνει εκπαίδευση για την προσωπική ανάπτυξη δεξιοτήτων ∆ημόσιας Ομιλίας και Παρουσιάσεων, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Ειδικά σχεδιασμένο για καθηγητές αγγλικών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και διευθυντές σπουδών. Στόχος του να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν τις ιδέες τους προφορικά με τρόπο απλό, σαφή, θετικό και κατανοητό, χωρίς να πλατειάζουν.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν, αλλά κυρίως, θα κάνουν ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν:
• Να αντιληφθούν πως κάθε λέξη, κάθε κίνηση, κάθε απόχρωση φωνής δημιουργούν εικόνα στον παραλήπτη της επικοινωνίας, όσον αφορά τον αποστολέα αυτής, καθώς και την επιχείρηση που εκπροσωπεί.
• Να αντιληφθούν ότι το «πώς το λες» έχει συχνά μεγαλύτερη σημασία από το «τι ακριβώς λες» διότι: ο τρόπος μετάδοσης ενός μηνύματος, καθορίζει αυτό που θα αντιληφθεί και θα αισθανθεί ο Δέκτης αυτού – και πως αυτό που θα αντιληφθεί/αισθανθεί ο Δέκτης, μπορεί να διαφέρει από αυτό που θέλει να μεταδώσει ο πομπός της επικοινωνίας.
• Πώς να διαμορφώνουν την επικοινωνία τους εστιάζοντας στο αποτέλεσμα που επιδιώκουν και στην ιδιαιτερότητα κάθε παραλήπτη / Δέκτη αυτής.
• Πώς να εκφράζονται πάντα με συντομία, σαφήνεια, ευγένεια και θετικό τρόπο, επιτυγχάνοντας το Στόχο κάθε συγκεκριμένης επικοινωνίας.
• Να αναπτύξουν δεξιότητες ενεργητικής ακρόασης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 8 ώρες (Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017, 15.00-219.00 & Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, 10.00-14.00)
Εγγραφές μέχρι Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
Κόστος συμμετοχής: 80€
Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος:
• Συμμετοχή στο σεμινάριο
• Βεβαίωση Παρακολούθησης
• Coffee Break

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.