Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πώς να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τη ζωή

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Believe In You
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Η Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών. Έχει εργασιακή εμπειρία ως καθηγήτρια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της Επικοινωνίας και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων στα κολέγια: Mediterranean College, European University, New York College καθώς και σε αρκετά Δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη έχει εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης της ΤΕΑΜ Α.Ε Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Τέλος, έχει εργαστεί και ως καθηγήτρια Αγγλικών και αγγλικής ορολογίας πολλών ειδικοτήτων. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων σχετικά με την Επικοινωνία, την Επιχειρηματικότητα και το HR. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά. Στα κύρια ενδιαφέροντά της εντάσσονται τα ταξίδια, ο χορός, οι πολεμικές τέχνες, τα κρουστά, η λογοτεχνία…

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να μάθουν να αντιμετωπίζουν θετικά τη ζωή. Θα διδαχθούν χρήσιμα εργαλεία, όπως το χιούμορ και η θετική σκέψη, που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίζουν κάθε αναποδιά της ζωής.

Σκοπός

Μέσω των σεμιναρίων οι υποψήφιοι θα καλλιεργήσουν ψυχική ανθεκτικότητα (resilience) - ένα συστατικό της θετικής ψυχολογίας που συμβάλλει στο βίωμα της ευτυχίας. Γιατί η ευτυχία τελικά, είναι στο μυαλό μας. Μπορεί να υπάρχει ανεξάρτητα από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Το πώς και το γιατί συμβαίνει αυτό, θα το μάθετε στα σεμινάρια.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σεπτέμβρης, παραδοσιακά ο μήνας για νέα ξεκινήματα. Ακόμα και αν δεν είμαστε στα σχολικά μας χρόνια, είναι η ιδανική αφορμή για να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας και να τη σχεδιάσουμε από την αρχή. Ειδικά αν έχουμε βιώσει κάποιο δυσάρεστο γεγονός, που σίγουρα θα μας έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Το BelieveInYou σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, προσφέρουν ένα νέο κύκλο σεμιναρίων που θα δώσει πρακτικά εργαλεία σε όλους, για να ξαναστεκόμαστε στα πόδια μας όταν μας «χτυπήσειτην πόρτα» η δυσκολία.

Θέματα σεμιναρίου
- Ο ρόλος του χιούμορ στη ζωή μας
- Τα βασικά συστατικά του χιούμορ
- Πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη χιούμορ στην καθημερινότητά μας
- Το χιούμορ ως φιλοσοφία ζωής

Μεθοδολογία σεμιναρίων:
- Θεωρία-χρήση διαφανειών
- Ασκήσεις
- Πρακτικές συμβουλές
- Συζήτηση
- Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Πληροφορίες συμμετοχής

Τα σεμινάρια του νέου κύκλου θα είναι σε τιμή προσφοράς 20 ευρώ (αντί της αρχικής 30 ευρώ).

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.