Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Photoshop | Το κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Clever-Net
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Ιωάννης Σταθογιάννης
Ο Ιωάννης Σταθογιάννης σπούδασε BAhon MA Καλές και Εφαρμοσμένες Τέχνες στην Μεγάλη Βρετανία με εξειδίκευση στην κινούμενη εικόνα. Συμπλήρωσε τις σπουδές του με Παιδαγωγική κατάρτιση στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών. Το 2006 δίδαξε ως Λέκτορας στο Πρότυπο και Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Πληροφορικής και Οπτικοακουστικών Μέσων στο Raffles Education Corporation Singapore, Raffles La Salle Institute Κίνας. Συνεργάστηκε με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Διαφήμιση, την Επικοινωνία, το χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα, εισηγήσεις για το παιδί, μελέτες και προτάσεις για την Ψηφιακή Τεχνολογία, το Κινούμενο Σχέδιο και την Εικονική Πραγματικότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2007 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο σε Ελλάδα και Κίνα με τίτλο "Πολιτιστικό Ταξίδι μεταξύ Ελλάδας και Κίνας". Το 2014 παρουσίασε την εικαστική συλλογή του αποτυπωμένη σε ύφασμα με την ονομασία Is& zhu Stathoyiannis. Έως και σήμερα είναι αναπληρωτής καθηγητής Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών σε Δημόσια Σχολεία ανά την Ελληνική Επικράτεια και μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ελληνοκινέζικου Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος, του Συλλόγου "Οι φίλοι των Μυκηνών και του Μυκηναϊκού Πολιτισμού".

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε Φοιτητές, Σχεδιαστές, Γραφίστες, Αρχιτέκτονες, Web designers, Φωτογράφους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτως αντικειμένου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Photoshop κατέχει μία από τις υψηλές θέσεις στις εκπαιδευτικές επιλογές της εποχής μας. Είναι το πλέον δημοφιλές πρόγραμμα δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα επεξεργασίας, βελτίωσης αλλά και δημιουργίας μέσα από μια εικόνα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Η εκπαίδευση έχει δύο επίπεδα:
• Α΄επίπεδο : Δύο (2) μήνες (20 - 30 ώρες)
• Β΄επίπεδο : Ένας μήνας (15 ώρες)

Η διδασκαλία είναι δίωρη και πραγματοποιείται τόσο στις εγκαταστάσεις της Σχολής όσο και εξ’ αποστάσεως μέσω Skype και Teamviewer. Η συχνότητα των μαθημάτων είναι μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Παρέχονται δωρεάν:
• Η ύλη των μαθημάτων
• Βεβαίωση παρακολούθησης
• Τεστ υποστήριξης για όποιον επιθυμεί να προχωρήσει στην απόκτηση Πιστοποιητικού

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.