Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εμψύχωση Εμψυχωτών (ομάδα εποπτείας)

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Φρόσω Μπενετή: Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εμψυχώτρια ομάδων

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εμψυχωτές, παιδαγωγούς όλων των βαθμίδων, κοινωνικούς λειτουργούς, θεραπευτές & συμβούλους ψυχικής υγείας, άτομα με ευθύνη διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και όλους όσους εργάζονται με ομάδες

Περιγραφή σεμιναρίου

Αφορά όλους όσους ασχολούνται με ομάδες όλων των ηλικιών, στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους, να βρουν τρόπους διαχείρισης και ανατροφοδότησης.
Βασικός σκοπός της είναι να δημιουργηθεί ένα ασφαλές πλαίσιο υποστήριξης σε θέματα που συναντά το κάθε μέλος στην επαγγελματική του καθημερινότητα. Να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη βασισμένη στις θεωρίες & πρακτικές εφαρμογές των μεθόδων διαχείρισης ομάδων.
Η βιωματική εμπειρία βοηθά το κάθε μέλος να μάθει να εκφράζεται ελεύθερα, να αποδέχεται, να σχετίζεται, να γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του & να συμφιλιώνεται με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς του. Η διαδικασία αυτή ενθαρρύνει την προσωπική εξέλιξη και τη διάθεση για αλλαγή και μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην υιοθέτηση αποτελεσματικών παρεμβάσεων και τελικά στη βελτίωση της προσωπικής & επαγγελματικής ζωής του εμψυχωτή.
Η ομάδα εποπτείας ενώ δεν προσφέρει αμιγώς προσωπική θεραπεία, έχει πολλαπλά θεραπευτικά οφέλη για τους συμμετέχοντες και συμβάλλει καθοριστικά στην προσωπική ανάπτυξη & την αυτογνωσία των μελών.

Πληροφορίες συμμετοχής

Σύνολο ωρών: 20 (1 συνάντηση / μήνα)
Ώρες: 18.00 - 20.00
Ημέρα διεξαγωγής: Τρίτη

Κόστος Συμμετοχής

120,00€ + ΦΠΑ / μήνα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.