Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Προετοιμασία μικροδιδασκαλίας για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Taseis Management ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Κα. Μαρίνα Καρδαμίτση, έμπειρη εκπαιδεύτρια επί Τραπεζικών θεμάτων με μακροχρόνια σταδιοδρομία στην εκπαίδευση και με πλούσιο Εκπαιδευτικό και Συγγραφικό έργο. Είναι πτυχιούχος Νομικός, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία από το δίκτυο των καταστημάτων της ΕΤΕ και έχει διατελέσει Υποδιευθύντρια Διοικήσεως στην προαναφερόμενη Τράπεζα. Είναι πιστοποιημένη από το Chartered Institute of Bankers για το marketing, τις Πωλήσεις και την Ποιοτική εξυπηρέτηση Πελατείας. Επίσης είναι συνεργάτης της ΕΕΤ (Ελληνική Ένωση Τραπεζών) και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εξειδίκευσή της, βάσει του μεταπτυχιακού της τίτλου αλλά και της μακρόχρονης εργασίας της στα Βαλκάνια, αφορά στη διαπολιτισμική εκπαίδευση (μεταφορά εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας στις χώρες της Βαλκανικής).

Σε ποιους απευθύνεται

Για τους εκπαιδευτές που ΕΧΟΥΝ κατοχυρώσει τα τυπικά προσόντα για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και έχουν καταθέσει φάκελο στον ΕΟΠΠΕΠ.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η TASEIS εν αναμονή των εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων που ανακοινώθηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που έχουν τα τυπικά προσόντα και έχουν καταθέσει φάκελο στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. σχετικά με τη διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου διάρκειας 12 ωρών με θέμα:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

Το πρόγραμμα επικεντρώνει στο πρακτικό μέρος της μικροδιδασκαλίας, ώστε ο εκάστοτε υποψήφιος, εξατομικευμένα, να προετοιμαστεί για το σχεδιασμό της μικροδιδασκαλίας του, δεδομένου ότι αυτή αποτελεί το δεύτερο μέρος της εξέτασης στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.

Πρόγραμμα

Τρίτη, 13/6/17, 10.00-15.00
• Σχεδιασμός εκπαιδευτικής ενότητας
• Ατομικές και ομαδικές ασκήσεις
• Προετοιμασία μικροδιδασκαλίας (ατομική άσκηση)
• Εργαστηριακή προσέγγιση

Τετάρτη, 14/6/17, 10.00 - 15.00
• Μικροδιδασκαλίες
• Αξιολόγηση εκπαιδευομένων
• Αναστοχασμός - Συζήτηση

Πληροφορίες συμμετοχής

• Κόστος: 120 ευρώ
• αυστηρά ως 12 άτομα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.