Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Food & Beverage Cost Control | CostoMenu

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Αντώνιος Παρούσης - F&B Manager/Trainer

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους τους σπουδαστές Επισιτισμού - Τουρισμού, Επαγγελματίες Eστίασης, Ιδιοκτήτες Εστιατορίων & Ξενοδοχείων, Σπουδαστές Που Θέλουν Να Εμβαθύνουν Στο F&B Management.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το γνωστό πλέον στους κύκλους των επαγγελματιών εστίασης σεμινάριο με τίτλο “Food & Beverage Cost Control” έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολύτιμη θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση κοστολόγησης τροφίμων και ποτών στους συμμετέχοντες

Θεματικές Ενότητες:

1 – Back-Τo-Basics
• Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
• Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
• Υπολογισμός σταθερών εξόδων – εργατικά / λειτουργικά κόστη (Fixed Costs)
2 – Advanced Tools
• Ανάλυση νεκρού σημείου (Break Even Analysis)
• Μηχανική μενού (Menu Engineering Analysis)

Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – OnLine πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και αναλυτική παρουσίασή του.

Δυνατά Σημεία:

Θα προσφέρει στους μαθητές συμπαγή και εύπεπτη γνώση που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν πολύπλοκο χώρο της κοστολόγησης και τιμολόγησης τροφίμων και ποτών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για Αθήνα καλέστε στα 2108834017/ 6945774287, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00
Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης

Για Ηράκλειο καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας