Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Food & Beverage Cost Control

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Αντώνιος Παρούσης - F&B Manager/Trainer

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους σπουδαστές Επισιτισμού - Τουρισμού, Επαγγελματίες Eστίασης, Ιδιοκτήτες Εστιατορίων & Ξενοδοχείων, Σπουδαστές Που Θέλουν Να Εμβαθύνουν Στο F&B Management.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το γνωστό πλέον στους κύκλους των επαγγελματιών εστίασης σεμινάριο με τίτλο “Food & Beverage Cost Control” έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολύτιμη θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση κοστολόγησης τροφίμων και ποτών στους συμμετέχοντες

Θεματικές Ενότητες:

1 – Back-Τo-Basics
• Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
• Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
• Υπολογισμός σταθερών εξόδων – εργατικά / λειτουργικά κόστη (Fixed Costs)
2 – Advanced Tools
• Ανάλυση νεκρού σημείου (Break Even Analysis)
• Μηχανική μενού (Menu Engineering Analysis)

Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – OnLine πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και αναλυτική παρουσίασή του.

Δυνατά Σημεία:

Θα προσφέρει στους μαθητές συμπαγή και εύπεπτη γνώση που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν πολύπλοκο χώρο της κοστολόγησης και τιμολόγησης τροφίμων και ποτών.

Πληροφορίες συμμετοχής

Για Αθήνα καλέστε στα 2108834017/ 6945774287, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00
Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.