Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το γνωστό πλέον στους κύκλους των επαγγελματιών εστίασης σεμινάριο με τίτλο “Food & Beverage Cost Control” έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολύτιμη θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση κοστολόγησης τροφίμων και ποτών στους συμμετέχοντες
Θεματικές Ενότητες:
1 – Back-Τo-Basics • Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost) • Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit) • Υπολογισμός σταθερών εξόδων – εργατικά / λειτουργικά κόστη (Fixed Costs) 2 – Advanced Tools • Ανάλυση νεκρού σημείου (Break Even Analysis) • Μηχανική μενού (Menu Engineering Analysis)
Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – OnLine πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και αναλυτική παρουσίασή του.
Δυνατά Σημεία:
Θα προσφέρει στους μαθητές συμπαγή και εύπεπτη γνώση που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν πολύπλοκο χώρο της κοστολόγησης και τιμολόγησης τροφίμων και ποτών.
Πληροφορίες συμμετοχής
Για Αθήνα καλέστε στα 2108834017/ 6945774287, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00 Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος