Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Δουλεύοντας με τα προσωπικά μας όνειρα και τα όνειρα των πελατών μας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΡΟΕΣ-Κέντρο Αυτογνωσίας, Δραματοθεραπείας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ναούμ Λιώτας (Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επιμορφωτής, Business Coach, Εκπ. Ψυχοθεραπευτής)
Είναι ένας πολύπλευρα εκπαιδευμένος προσωπικός coach και εκπαιδευτής, ο οποίος φέρνει την ευρύτητα των γνώσεων, το πλήθος των δεξιοτήτων και την ολιστική προσέγγιση που εφαρμόζει στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και στο coaching με επαγγελματίες και στελέχη. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού MBA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και είναι πιστοποιημένος στη συμβουλευτική Gestalt στους Οργανισμούς. Είναι τελειόφοιτος στην εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt ενώ είναι και στο ΔΣ του Διεθνούς Συνεταιρισμού για την Gestalt στους Οργανισμούς (INTAGIO). Παράλληλα έχει ένα πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων. Είναι ο δημιουργός της Arts in HRM, μιας θεωρίας για τη χρήση των τεχνών στην κατάρτιση και το coaching έτσι ώστε να παρέχει μεταμορφωτική και βιωματική μάθηση στις επιχειρήσεις και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Έχει συντονίσει πλήθος σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης, ηγεσίας, διαχείρισης αλλαγών, επιχειρηματικότητας, δημιουργικότητας και καινοτομίας ανάμεσα σε άλλα θέματα. Η εργασία του περιγράφεται από τους πελάτες του ως μεταμορφωτική και διορατική ενώ είναι ταυτόχρονα υποστηρικτική και προκλητική δίνοντας τα απαραίτητα εργαλεία στους πελάτες του για τη βελτίωση της απόδοσής τους. Ενώνει διαφορετικές εμπειρίες και θεωρίες προκειμένου να παρέχει ξεχωριστές μαθησιακές εμπειρίες και coaching που προάγει την αλλαγή.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο των ονείρων απευθύνεται σε άτομα που έχουν σχέση με το χώρο της συμβουλευτικής ψυχικής υγείας, της ψυχοθεραπείας ή με αρκετή εμπειρία σε ομάδες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πολλοί είναι οι λόγοι που αποτρέπουμε τους εαυτούς μας από το να ασχοληθούμε με τα όνειρα, ιδιαίτερα μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός που έχουμε για ένα όνειρο που είδαμε. Για αυτό όπως λέει και η Jill Mellick είναι σημαντικό να δουλέψουμε στα όνειρα μαζί με άλλους. Με τη βοήθειά τους η συνηθισμένη συνειδητότητά μας μπορεί να παραμείνει σε εικόνες που υπό άλλες περιστάσεις θα ξέφευγε με πολλούς και ύπουλους τρόπους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε όνειρο είναι μια προσπάθεια της φύσης να μας ξανασυνδέσει με το εσωτερικό κέντρο και να σταθεροποιήσει την προσωπικότητα (Marie Louise von Franz), είναι σημαντικό να μπορούμε να δουλέψουμε το ασυνείδητο υλικό που έρχεται από το όνειρο για να αυξήσουμε την επίγνωση είτε τη δική μας είτε τον πελατών μας. Η βιωματική ομάδα απευθύνεται σε άτομα που έχουν κάποια σχέση με την ψυχική υγεία (σπουδαστές, σύμβουλοι, ψυχολόγοι) και ενδιαφέρονται να μάθουν να δουλεύουν με τα όνειρα ή να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο ασχολούνται ήδη.

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Συναντήσεις: Σάββατο 04/03 18:30-21:30, Σάββατο 11/03 18:30-21:30, Σάββατο 18/03 18:30-21:30, Σάββατο 01/04 18:30-21:30, Σάββατο 08/04 18:30-21:30, Σάββατο 29/04 18:30-21:30
  • Κόστος: 180 ευρώ
  • Ο αριθμός των ατόμων ορίζεται από πέντε έως δώδεκα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.