Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Δωρεάν ομιλία για γονείς παιδιών με ΔΑΦ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Ορφανάκη Ελευθερία, Ψυχολόγος, Ειδικός ΑΒΑ, RDI Certified Consultant
Νικολοπούλου Όλγα, MSc, Κλινική Ψυχολόγος

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι γονείς των παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος μπορούν να γίνουν σημαντικοί συν-θεραπευτές. Παρουσίαση προγραμμάτων εκπαίδευσης.

Αγαπητοί γονείς,
Το ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ παρακολουθώντας τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας, διοργανώνει μια παρουσίαση για θέματα που κατά καιρούς σας απασχολούν και χρειάζεστε την καθοδήγησή μας.
Γνωρίζοντας τη δυναμική σημαντικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, οι γονείς σταδιακά μαθαίνουν να είναι συν-θεραπευτές, καθώς αποκτούν τις γνώσεις να καθοδηγούν το παιδί τους σωστά και εξοικειώνονται με βασικές στρατηγικές δράσης. Στόχος η ενίσχυση της ποιότητας ζωής όλης της οικογένειας.
Στην συνάντηση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα CYGNET (πρόγραμμα υποστήριξης γονέων σχετικά με τις καταστάσεις αυτιστικού φάσματος), ένα πρόγραμμα καθοριστικής σημασίας για την εκπαίδευση και υποστήριξη γονέων παιδιών που είναι στο φάσμα.
Επίσης, θα αναφερθούμε αναλυτικά σε βασικά προγράμματα εκπαίδευσης ABA, TEACCH, RDI, SSIP, Πρόγραμμα Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης. Στο τέλος της παρουσίασης θα διαθέσουμε σημαντικό χρόνο για ανοιχτή συζήτηση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.