Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ BLS-AED | ERC

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Υγεία / Πρώτες Βοήθειες / Αθλητισμός

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εργαζομένους επιχειρήσεων, οργανισµών, βιομηχανιών, τραπεζών, επιχειρήσεων τροφίµων, ξενοδοχειακών και τουριστικών εγκαταστάσεων, εµπορικών κέντρων, αθλητικών εγκαταστάσεων και εκπαιδευτικών ιδρυµάτων, αλλά και σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες.

Σκοπός

Στόχος λοιπόν, του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ή επανεκπαίδευση των συμμετεχόντων, ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν πρώτες βοήθειες, τόσο στο χώρο εργασίας τους άλλα και γενικότερα όπου υπάρχει ανάγκη για άμεση παροχή πρώτων βοηθειών. 

Περιγραφή σεμιναρίου

Η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (BLS-AED) περιλαμβάνει τη βασική γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Αυτές μπορεί να είναι: μια απειλητική καρδιακή προσβολή, αιφνίδια κατάρρευση, σοβαρή αιμορραγία και πνιγμονή (σταμάτημα της αναπνοής από ξένο σώμα, που αποφράζει τη δίοδο του αέρα προς τους πνεύμονες). Η εκπαίδευση BLS-AED, είναι η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από το Ελληνικό κράτος (Φ.Ε.Κ. 219/22-02.2007, Τεύχος Β’). Η συχνή επανεκπαίδευση του παρόχου πρώτων βοηθειών κρίνεται απαραίτητη, ώστε να είναι πάντα ενήμερος για τα καινούργια δεδομένα, αλλά και για να διατηρεί το επίπεδο των γνώσεων και της ετοιμότητας του υψηλό.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζονται και αναλύονται, σε συνδυασμό µε πρακτική εκπαίδευση, τα παρακάτω:
• Καρδιοπνευμονική (ΚΑΡΠΑ BLS/AED-ERC)
• Θέση ασφαλείας
• Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης).

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης µε πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY και ERC.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.