Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σεμινάριο για Επικεφαλής Επιθεωρητές για το αναθεωρημένο πρότυπο ISO 9001:2015 (IRCA Approved)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Εισηγητής

Λουλούδης Αντώνιος, Ρουμπής Ξενοφώντας, Κατσάπη Αγγελική

Σε ποιους απευθύνεται

• Υπευθύνους Διαχείρισης Ποιότητας (Quality Managers)
• Συμβούλους που αναπτύσσουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας
• Υποψηφίους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ)
• Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας βάσει της προηγούμενης έκδοσης του προτύπου (ISO 9001:2008) που επιθυμούν να μάθουν αναλυτικά το νέο πρότυπο
• Εν γένει, επαγγελματίες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας.

Σκοπός

Η Swiss Approval Technische Bewertung S.A. σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, διοργανώνει σεμινάριο για Επικεφαλής Επιθεωρητές για το αναθεωρημένο πρότυπο ISO 9001:2015. Ο σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών αναφορικά με την ανάλυση των απαιτήσεων του νέου προτύπου ISO 9001:2015, τονίζοντας τις διαφορές με την προηγούμενη έκδοση του προτύπου και η παρουσίαση προηγμένων τεχνικών επιθεώρησης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το ISO 9001 και τις επιθεωρήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ως προς το πρότυπο ISO 19011 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με γραπτές εξετάσεις που οδηγούν στην απόκτηση του εγκεκριμένου πιστοποιητικού κατά IRCA και οι επιτυχόντες θα είναι σε θέση να εγγραφούν στα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Ποιότητας του IRCA.

Περιγραφή Σεμιναρίου
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευθούν στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, το σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγραμμάτων Βελτίωσης Ποιότητας και την επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης σύμφωνα με το νέο πρότυπο μέσω εξομοιώσεων επιθεωρήσεων, casestudies επιθεωρήσεων εταιρειών προς πιστοποίηση και workshops, με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.