Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Βιωματικό Σεμινάριο: Η Νευροψυχολογία του stress

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
SELF BALANCE
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP)
Ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια και coach, πιστοποιημένη στις μεθόδους Biofeedback, Neurofeedback, και CBT/EMDR ιδρύτρια της εταιρείας Self Balance που συνδυάζει στις υπηρεσίες της την ψυχολογία, ψυχοθεραπεία ,coaching και νευροεπιστήμες δημιουργώντας εξατομικευμένα προγράμματα τόσο για ιδιώτες (παιδιά και ενήλικες) όσο και για επαγγελματίες σε Brain Fitness, Mindfulness και Peak Performance. Σε όλη την επαγγελματική, συγγραφική και ακαδημαϊκή της πορεία η Ελισσάβετ έχει εστιάσει στην επιστήμη της Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας και στις εφαρμογές αυτών στην γρήγορη και επιτυχή διαχείριση του άγχους και των όποιων δυσκολιών, ενδυναμώνοντας με τεχνικές την αυτοπεποίθηση, τη σκέψη και τη συμπεριφορά. Τα προγράμματά της εφαρμόζονται χρόνια σε σχολεία και επιχειρήσεις με μεγάλη επιτυχία τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Παράλληλα, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εκπαιδεύτρια Αμερικανικών προγραμμάτων Biofeedback / Neurofeedback στην Ελλάδα και την Κύπρο για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ολοκληρώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την πεποίθησή της ότι ο καθένας πια μπορεί να ανακαλύψει την ισορροπία στην ζωή του γνωρίζοντας καλύτερα τη σχέση μεταξύ mind & body.

Περιγραφή σεμιναρίου

Είσαι αρκετά δυνατός;

Μάθε πως να ελέγχεις το stress και το θυμό σου, τα συναισθήματα και όλο σου το σώμα. Σίγουρα σου έχει δημιουργηθεί η απορία πώς μπορούν κάποιοι να μιλούν και να αντιδρούν ήρεμα, τη στιγμή που εσύ δεν μπορείς. Πώς μπορούν και ελέγχουν τον εαυτό τους και τα συναισθήματά τους; Δεν πρόκειται για μαγεία, αλλά για απλή εκπαίδευση. Μάθε με βάση την Νευροψυχολογία πώς ο εγκέφαλος και το σώμα σου αντιδρούν στα συναισθήματα και εκπαιδεύσου με ειδικές τεχνικές να αντιδράς ήρεμα.

Λόγοι για να λάβεις μέρος σε αυτό το σεμινάριο
Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στη φιλοσοφία της HeartMath, εταιρείας με 16+ χρόνια εμπειρίας και πρακτικής. Χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο έχουν βοηθηθεί, με τα αποτελέσματα μάλιστα να είναι άμεσα ορατά.

Τα βασισμένα στην HeartMath προγράμματα μας, διεξάγονται από τη μοναδική Certified Licenced Clinician στην Ελλάδα, Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP), η οποία είναι και η αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων και προγραμμάτων της Heart Math στην Ελλάδα και την Κύπρο. Γνωρίστε την Heart Math in Greece.  Θα έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε σε βάθος στην επιστήμη του HRV (Heart Rate Variability) και στη σχέση HRV και stress και πώς ο συγχρονισμός των δύο επηρεάζει την υγεία και τη συναισθηματική σας ισορροπία. Τα οφέλη είναι άμεσα και το πρόγραμμα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αφού μέσω της τεχνολογίας της Heart Math όλοι οι συμμετέχοντες όχι μόνο μαθαίνουν να τη εφαρμόζουν παρατηρώντας τις αντιδράσεις του σώματος τους.

Παρατηρήστε ζωντανά πώς το σώμα σας αντιδρά στο stress και μάθετε να το ελέγχετε! Ελέγξτε ακόμα και τον καρδιακό σας ρυθμό!

Το τρίτο κι εξίσου σημαντικό μέρος του προγράμματος αποτελείται από ένα Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας που θα δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα, με στόχο την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του καθενός τόσο σε κλινικό όσο και συμπεριφορικό πλαίσιο, αναδεικνύοντας τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητας που κάνουν τον καθένα μας πιο ευάλωτο στο stress.

Πληροφορίες συμμετοχής

Οι θέσεις είναι αριθμημένες και περιορισμένες.
Ημερομηνία προθεσμίας υποβολής ενδιαφέροντος: 1η Φεβρουαρίου 2017
Ημερομηνία διεξαγωγής: 11 & 12 Φεβρουαρίου, 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.
Κόστος: 190 Euros

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν:
• Σημειώσεις από το σεμινάριο
• Ατομικό φάκελο Personality Analysis για κάθε έναν ξεχωριστά, με βάσει τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου.
• Ειδική έκπτωση σε επιλεγμένα HeartMathUSA προϊόντα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.