Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σεμινάριο Αυτοψυχολογίας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΝΕΦΕΛΗ - Χώρος Λόγου, Τέχνης και Πολιτισμού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Θεοφάνης Μπούκας
Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στην Γερμανία. Επί αρκετές δεκαετίες, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ψυχολόγος - σύμβουλος. Σπούδασε επίσης Παιδαγωγικά και εργάστηκε σε ιδιωτικό σχολείο. Tο 1975, ίδρυσε το περιοδικό ΓΟΝΕΙΣ, το πρώτο και για χρόνια πρωτοποριακό ελληνικό περιοδικό στον τομέα του. Έχει γράψει το βιβλίο ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ένα εξαιρετικό πρακτικό βοήθημα για παιδιά κάθε ηλικίας. Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί και σήμερα, σε τρίτη έκδοση, επαυξημένη και ενημερωμένη σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα. Έχει οργανώσει και έχει διδάξει σειρά σεμιναρίων με θέματα από την Ψυχολογία και την Παιδαγωγική και σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου. Είναι επίσης συγγραφέας της εκπαιδευτικής μεθόδου ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ, την οποία έχει αναλύσει σε πολλά σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και έχει εκδώσει και σε βιβλίο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για ένα διαδραστικό πρόγραμμα που στόχο έχει να συμβάλει στο να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το άγχος, την αγωνία, τις φοβίες, τις κρίσεις πανικού, την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επιδίωξη του προγράμματος είναι επίσης να προτείνει τρόπους για να οργανώσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, να γίνουμε πιο αποδοτικοί στην εργασία μας αυξάνοντας τα εισοδήματά μας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν ήδη αποκτήσει περισσότερη ηρεμία και θάρρος, μια δυναμική προσωπικότητα, πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα, για μια σωστή και επιτυχημένη δράση στην καθημερινότητά τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

Κόστος: 120€ (για ζευγάρια και φοιτητές 100€)

Όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, έχουν το δικαίωμα να έρθουν για δύο ακόμη φορές, όταν επαναληφθεί, δωρεάν.

Στην τιμή περιλαμβάνεται το δικαίωμα παρακολούθησης, τα coffee breaks , ένα ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι και η βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 25/01.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.