Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Διευρύνοντας την επίγνωση διαχειρίζομαι αποτελεσματικά την ομάδα μου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Yοga studio health
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

H Πάρβη Πάλμου ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Bachelor of Arts in Psychology). Το ενδιαφέρον της στον ανθρώπινο ψυχισμό την οδήγησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο University of Indianapolis όπου πήρε το πτυχίο Master in Clinical Psychology και η ενασχόληση της με τη Φιλοσοφία και τον Υπαρξισμό την ώθησε να κάνει μετεκπαίδευση στη Θεραπεία Gestalt (Gestalt Institute of San Fransisco). Παρουσιάζει εργαστήρια και καθοδηγεί ομάδες αυτογνωσίας σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και συνεχίζει να επιμορφώνεται με σεμινάρια διαφορετικών θεραπευτικών προσεγγίσεων και πρακτικών (Διαγενεολογική Θεραπέια Gestalt, Θεραπεία Τραύματος, Ψυχογενετικό Σύστημα, Redecision Therapy, Θέατρο του Καταπιεσμένου κ.α.). To 2013 δημιούργησε την Συνθετική Μέθοδο Αυτογνωσίας “Ψυχική Αρχιτεκτονική” όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και στην Ρόδο.Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ έχει καθοδηγήσει βιωματικά σεμινάρια Gestalt στην Αυστρία,Τσεχία και Εσθονία με συμμετέχοντες από 15 διαφορετικές χώρες. Μαζί με την Mαρία Μουχταρίδου δημιούργησαν τα retreat αυτογνωσίας στην φύση Yoga & Gestalt. Είναι τακτική συνεργάτης της Hellenic Youth Participation όπου καθοδηγεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ομάδες νέων. Επίσης, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες όπου έχει αρκετές δημοσιεύσεις. Τα τελευταία 7 χρόνια προσφέρει εθελοντική εργασία στο Σ.Υ.Δ (Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών) οπού έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά της το 2013 και ασχολείται ιδιαίτερα με την LGBTQI συμβουλευτική και την έρευνα. Είναι μέλος του Σ.Υ.Δ και είναι μέλος της European Association of Gestalt Therapy.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πώς να επικοινωνείτε , να καθοδηγείτε, και να οριοθετείτε την ομάδα σας, με τις αρχές της Gestalt.

Είναι ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους καθοδηγούν ομάδες και χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση για την διαχείριση των ομάδων τους, αλλά και σε εισηγητές γιόγκα που θέλουν να γνωρίσουν την Gestalt, καθώς η εκπαίδευση τους, τις περισσότερες φορές, δεν αρκεί ή δεν καλύπτει επαρκώς την πρακτική τους στην ψυχολογία όσον αφορά την προσωπική ανάπτυξη και εκπαίδευση για την διαχείριση της ομάδας τους.
Θα αυξήσετε την επίγνωσή , την αυτοπεποίθηση και θα μάθετε πως να διαχειρίζεστε επαρκώς και αυθεντικά, την επικοινωνία σας με τους άλλους.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 2 αυτοτελείς συναντήσεις 4 ωρών έκαστο.
1. Εισαγωγή στην Gestalt και Αρχές Βασικής Επικοινωνίας.
2. Διεργασία με τα όρια και την οριοθέτηση και επαφή με τις δομές της ψυχοσύνθεσης με την μέθοδο της Ψυχικής Αρχιτεκτονικής

Πληροφορίες συμμετοχής

Πότε: Κυριακές - 5 Μαρτίου & 26 Μαρτίου 2017 αντίστοιχα.
Ώρες: 11:00-15:00
Κόστος συμμετοχής :50€ έκαστο - 85€ και τα δύο σεμινάρια
Κράτηση θέσης προκαταβάλοντας 30 €.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.