Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Manual Therapy - Massage

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΑΛΦΑ studies ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Σκοπός

Σκοπός του προγράμματος «Θεραπείες Χειρομάλαξης μασάζ» είναι να κατανοήσει ο σπουδαστής ότι για να είναι δυνατή η αποτελεσματική φροντίδα και θεραπεία του πελάτη, είναι χρήσιμο να προσφέρονται περισσότερες από μία θεραπευτικές μέθοδοι, από τις οποίες να μπορεί να επιλέγει βάση της δομής του σώματός.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ενδεικτικό Περιεχόμενο

  • ΑΝΑΤΟΜΙΑ - ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, Γνώση εσωτερικής κατασκευής ανθρώπου και λειτουργιών οργάνων
  • ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, παροχή Πρώτων Βοηθειών
  • OΝ SITE MASSAGE , γνώση του ευεργετικού μασάζ με επίκεντρο στους ώμους και το κεφάλι
  • ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, Γνώση αιθέριων ελαίων – εφαρμογή αυτών στο μασάζ

Απόκτηση των τεχνικών μασάζ:

  • ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ -ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ –ΣΩΜΑΤΟΣ - ΣΟΥΗΔΙΚΟ - ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΟ - ΛΕΜΦΙΚΟ - SHIATSU - ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ - INΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ο σπουδαστής μαθαίνει τις τεχνικές ολιστικού τρόπου προσέγγισης για να δώσει με το «άγγιγμα» μια αίσθηση ευεξίας και υγείας, να βοηθήσει στην ανάρρωση και του και του παρέχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στις τεχνικές μασάζ σε συνδυασμό με εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων με θεραπευτική δράση. Μαθαίνουν να ερεθίζουν με ουσίες αρωματικές τον εγκέφαλό και να διεισδύουν τις ουσίες αυτές στο σώμα με μασάζ ή χειρομάλαξη.

Μαθαίνουν τις ιδιότητες της αρωματοθεραπείας, φυτοθεραπείας και βοτανολογίας που είναι και οι αρχαιότερες θεραπευτικές μέθοδοι και εφαρμόζουν τα είδη μασάζ, που χαλαρώνουν, ανανεώνουν, τονώνουν και απαλλάσσουν από πνευματικό, ψυχικό και τελικά σωματικό πόνο.

Ο απόφοιτος έχει αποκτήσει εφόδια και έχει αναπτύξει ικανότητες – δεξιότητες για να βελτιώσει τη φυσική, νοητική και συναισθηματική υγεία του πελάτη. Ορισμένοι απόφοιτοι ακολουθούν την εξειδίκευση της επιλογής τους και ταυτόχρονα επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, ενώ άλλοι ασχολούνται σ' ένα ευρύτερο επαγγελματικό πεδίο.

Ο απόφοιτος του προγράμματος είναι ικανός να εισέλθει στον εξειδικευμένο τομέα του επαγγέλματος του και να εφαρμόσει τις γνώσεις του σε τομείς όπως ιδιωτικές ιατρικές κλινικές, αθλητικά κέντρα, νοσοκομεία, κέντρα αισθητικής , spa κέντρα ευεξίας και χαλάρωσης κ.λπ., καθώς επίσης και να εργαστεί πλάι σε φυσιοθεραπευτές, χειροπρακτικούς και οστεοπαθητικούς.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.