Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πώς να βελτιώσω τη Συναισθηματική μου Νοημοσύνη

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Ντέμη Μωραΐτου
Σύμβουλος Επιχειρησιακής Επικοινωνίας με μεγάλη εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει Δίπλωμα του C.A.M. Foundation, Δίπλωμα από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) στον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχει μετεκπαιδευτεί στην ψυχολογική προσέγγιση Gestalt για επιχειρήσεις και οργανισμούς και παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Έχει συνεργαστεί με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες για προγράμματα Επικοινωνίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Εργάζεται ως ανεξάρτητη σύμβουλος και διδάσκει ανάλογα θέματα σε προγράμματα ενηλίκων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την ισορροπία ανάμεσα στη χρήση της αντίληψης και του συναισθήματος στη ζωή τους.

Σκοπός

 Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση (θεωρητική και πρακτική) με την έννοια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και των δεξιοτήτων που σχετίζονται με αυτή.

Περιγραφή σεμιναρίου

Με αφετηρία το βιβλίο του Daniel Goleman «Η Συναισθηματική Νοημοσύνη» οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις βασικές έννοιες της θεωρίας του, τις εφαρμογές της και τη χρήση της σήμερα, αποκτούν μία ξεκάθαρη εικόνα για το επίπεδο της δικής τους Συναισθηματικής Νοημοσύνης και των περιοχών που επιδέχονται βελτιώσεις και ασκούνται πρακτικά σε αυτές. Θέματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα: Οι βασικές δεξιότητες της ΣΝ, Αυτοεπίγνωση, Αυτορρύθμιση, Κίνητρα συμπεριφοράς, Ενσυναίσθηση, Κοινωνικές δεξιότητες, Η τέχνη της επιρροής. Το σεμινάριο είναι θεωρητικό και πρακτικό με ασκήσεις και παιχνίδια.

Πληροφορίες συμμετοχής

Δευτέρα 14/10, 21/10, 4/11, 11/11, 18/11 / 5:30-8:30 μ.μ., Διάρκεια: 5 εβδομάδες

Κόστος Συμμετοχής

€270

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.