Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ομάδα Life Coaching

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Lifecoaching.gr
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Μίλτος Τσιάκαλος, ιδρυτής του lifecoaching.gr
Έχει αποκτήσει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα μεταπτυχιακό τίτλο στην Ιατρική Φυσική από το Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει ολοκληρώσει την Διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει ολοκληρώσει το μονοετές βιωματικό εργαστήριο Life and Business Coaching του Athens Coaching Institute και έχει εξειδικευτεί στο χώρο των επιχειρήσεων μέσω του μονοετούς προγράμματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Ε.Ι.Α.Σ και του Mini MBA (Ε.Ι.Α.Σ-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Μαρία Καλαμαρά, Life Coach
Diploma in Personal Life Coaching Μέλος του Association for Coaching και του Hellenic Coaching Association (HCA).

Περιγραφή σεμιναρίου

Το lifecoaching.gr ξεκινάει τις ομαδικές συναντήσεις του για την φετινή περίοδο.

Σας προσκαλούμε μια Τρίτη το μήνα στην ομάδα που δημιουργούμε στο ζεστό διαμορφωμένο χώρο του καφέ Laluk στο Κουκάκι ώστε μέσω του Life Coaching να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, τις ασχολίες που πραγματικά θέλετε και σας κρατούν ενεργοποιημένους και γεμάτους νόημα, τους τρόπους να ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σας για την επίτευξη του σκοπού σας, τεχνικές που θα σας δώσουν ενέργεια να προχωρήσετε, να πιστέψετε ακόμα περισσότερο στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας.

Η πρώτη δίωρη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 6.30μμ και θα είναι δωρεάν.

Σε αυτή τη συνάντηση θα γίνει γνωριμία της ομάδας , ενημέρωση για τις μεθόδους του Life Coaching και πώς αυτό λειτουργεί και θα καθοριστεί η θεματολογία των επόμενων συναντήσεων με βάση τη σύνθεση και τις ανάγκες της ομάδας.

Θα ακολουθήσουν 4 συναντήσεις (μία Τρίτη κάθε μήνα) όπου θα αναστοχαστείτε την παρούσα κατάσταση , θα οραματιστείτε το ιδανικό μέλλον, θα θέσετε στόχους και θα φτιάξετε το πλάνο δράσης για την επίτευξή τους και τη διατήρησή τους.

Οι συναντήσεις θα συντονίζονται από τους life coaches Μαρία Καλαμαρά και Μίλτο Τσιάκαλο.  

Πληροφορίες συμμετοχής

Το συνολικό κόστος για τις 4 συναντήσεις είναι 60 ευρώ. Η ομάδα θα αποτελείται από 6-8 άτομα και θα υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης μίας ακόμη συνάντησης σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε σε κάποια από αυτές.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση καθώς όλες οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος θα δημιουργηθεί και 2ο τμήμα άλλη μέρα της εβδομάδας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.