Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΙΑ : ΣΟΥΣΙ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Παράδοση, η γεύση , η φαντασία και η δημιουργικότητα της Απω Ανατολής με σόγια και καρυκεύματα, μεγειρεμένα σε wok. Το ρύζι και το ψάρι σε όλο του το μεγαλείο σε ενα 3ωρο OPEN KITCHEN σεμινάριο με τους πιο καταξιωμένους Chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!!

Πληροφορίες συμμετοχής

ΚΟΣΤΟΣ : 25 ΕΥΡΩ
ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.