O Sommelier είναι ο υπεύθυνος της κάβας ενός εστιατορίου ή bar.Είναι εκείνος ο οποίος σχεδιάζει τη λίστα κρασιών και φροντίζει τη συντήρησή τους, με στόχο ένα άριστα γευστικό αποτέλεσμα.Είναι ο άνθρωπος κλειδί, καθώς προτείνει και συμβουλεύει τους πελάτες για την ποικιλία των κρασιών και για την επιλογή τους ανάλογα με το γεύμα τους.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης στελεχών διοίκησης εστιατορίων και bar στα νέα υπερσύγχρονα εργαστήριά του, με στόχο οι σπουδαστές να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, να διευρύνουν τις κοινωνικές τους σχέσεις και να διαγράψουν μια δυναμική επαγγελματική πορεία στον χώρο του επισιτισμού.