Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Από τον φόβο της αλλαγής στην ανάδειξη του ιδανικού μας εαυτού: Ακολουθώντας τις προσωπικές μας αξίες

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Lifecoaching.gr
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Μίλτος Τσιάκαλος, ιδρυτής του lifecoaching.gr
Έχει αποκτήσει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα μεταπτυχιακό τίτλο στην Ιατρική Φυσική από το Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει ολοκληρώσει την Διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει ολοκληρώσει το μονοετές βιωματικό εργαστήριο Life and Business Coaching του Athens Coaching Institute και έχει εξειδικευτεί στο χώρο των επιχειρήσεων μέσω του μονοετούς προγράμματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Ε.Ι.Α.Σ και του Mini MBA (Ε.Ι.Α.Σ-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι είναι ο φόβος; Τι είναι αυτό που πραγματικά φοβόμαστε; Πώς μπορούμε να τον ξεπεράσουμε και να κάνουμε τις αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην ιδανική μας ζωή; Ποιά είναι τα βήματα; Τι ρόλο παίζουν οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις; Ποιό είναι το πάθος μας που θα μας τραβήξει μακριά από κάθε φόβο και θα μας οδηγήσει σε μια ζωή γεμάτη νόημα;

Ο Μίλτος Τσιάκαλος σε ένα 2ωρο ταξίδι θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε προορισμούς που κρύβετε μέσα σας και να σας δώσει το κίνητρο να ξεκινήσετε τις αλλαγές που πιθανόν φοβάστε μέχρι σήμερα να πραγματοποιήσετε.

Θα ακολουθήσει συζήτηση-ερωτήσεις σχετικές με το θέμα ομιλίας. Στο χώρο θα παρευρίσκονται συνεργάτες life coaches οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν ιδιωτικά σε κάθε σας απορία σχετικά με το life coaching.

Πληροφορίες συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής 20€. Σε περίπτωση 2 και άνω ατόμων έκπτωση 25%.
Μετά την ομιλία δύναται να αποσταλεί το εκπαιδευτικό υλικό.
Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων απαιτείται κράτηση και προπληρωμή της συμμετοχής με κατάθεση σε τράπεζα της προτίμησή σας.
Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε και μετά από έγκαιρη ειδοποίηση μπορείτε να παρευρεθείτε σε επόμενη ομιλία ή σε ομαδικό εργαστήρι life coaching χωρίς επιπλέον κόστος.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.