Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ετήσιο πρόγραμμα F&B Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Costyle - Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σκοπός

Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σας είστε έτοιμοι επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς και χτίσετε μία καριέρα στο χώρο της τουριστικής αγοράς που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια.
Με τη βεβαίωση σπουδών που σας απονέμεται έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, σε επιχειρήσεις εστίασης, σε μεγάλα κρουαζιερόπλοια, σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε αεροπορικές επιχειρήσεις, catering, διοργάνωση εκδηλώσεων, καφετέριες, σνακ μπαρ κ.λ.π ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Χτίστε την καριέρα σας στο χώρο της τουριστικής αγοράς, σπουδάζοντας Food & Beverage Management στην Costyle. Όπως όλες οι ειδικότητες στον χώρο του τουρισμού, η ειδικότητα του F & B Μanagement έχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας.
Η διάρκεια φοίτησης στην Costyle είναι 10 μήνες και οι απόφοιτοι έχουν πληθώρα επιλογών για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, καθώς μπορούν να εργασθούν σε ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις, αεροπορικές επιχειρήσεις, χώρους μαζικής εστίασης ή ακόμα και να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση.

Μην περιμένεις λοιπόν άλλο….

Επίλεξε Costyle, σπούδασε Food&BeverageManagement και γίνε έτοιμος επαγγελματίας!

Οι σπουδές στο Food & Beverage αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής δραστηριότητάς στο χώρο του επισιτισμού και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά κυρίως με τον ξενοδοχειακό κλάδο. Η διδασκαλία γίνεται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με κύριο στόχο την εφαρμογή τους στην πράξη μέσω συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διδακτέα ύλη περιλαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις που αποκτούν οι σπουδαστές σε θέματα όπως είναι
το κόστος τροφίμων και ποτών (food & beverage cost),
η επιλογή προμηθευτών,
η ορθή παραγγελιοδοσία - παραλαβή και ο έλεγχος τιμολογίων.
Γερμανικά (Ορολογία)
Τεχνικές εγκαταστάσεις εξοπλισμός
Διεύθυνση τμήματος αγορών & προμηθειών
Λειτουργία wine&bar ξενοδοχείων
Διοίκηση ολικής ποιότητας (ΤQM)
Eventmanagement
Προγράμματα αποθήκης μέσω Η/Υ (ERP)
Εδεσματολογία - Σύνθεση μενού & κοστολόγια
Στοιχεία συστημάτων διαχείρησης της ποιότητας (HACCP, ISO)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.