Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ετήσιο πρόγραμμα σπουδών Τουριστικών

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Costyle - Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Οι σπουδές των τουριστικών απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τουριστική αγορά. Λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψην τους κανονισμούς, την πολιτική και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις διαμονής και φιλοξενίας, καθώς επίσης και στο σύστημα ποιότητας που αποσκοπεί στην ικανοποίηση του πελάτη.

Σκοπός

Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σας είστε έτοιμοι επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς και να χτίσετε μία καριέρα στο χώρο της τουριστικής αγοράς που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια.
Με τη βεβαίωση σπουδών που σας απονέμεται έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, σε επιχειρήσεις εστίασης, σε μεγάλα κρουαζιερόπλοια, σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε αεροπορικές επιχειρήσεις, κάμπινγκ και εναλλακτικό τουρισμό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Επενδύστε στο χώρο της τουριστικής αγοράς, σπουδάζοντας Τουριστικά στην Costyle. H ειδικότητα των τουριστικών εξασφαλίζει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στην αγορά εργασίας με προοπτικές καριέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η διάρκεια φοίτησης στην Costyle είναι 10 μήνες. H ραγδαία εξέλιξη της τουριστικής αγοράς προσφέρει στους αποφοίτους την ευκαιρία να εργασθούν σε ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, camping, αεροπορικές ή ακτοπολοϊκές επιχειρήσεις ή ακόμα και στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού.
Μην περιμένεις λοιπόν άλλο….

Επίλεξε Costyle, σπούδασε Τουριστικά και γίνε έτοιμος επαγγελματίας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η διδακτέα ύλη περιλαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις που αποκτούν οι σπουδαστές σε θέματα όπως είναι η διασφάλιση της ικανοποίησης των προσδοκιών του πελάτη, η παροχή συμβουλών στον πελάτη, πληροφορίες τουριστικού, πολιτιστικού και πρακτικού χαρακτήρα, η ανάπτυξη προωθητικών δράσεων και η συμμετοχή στα σχέδια εμπορικής εκμετάλλευσης και μάρκετινγκ της επιχείρησης.

Το πρόγραμμα του τουριστικού στελέχους περιλαμβάνει:
Αρχές οικονομικής
Τουρισμός
Οργάνωση, λειτουργία ξενοδοχείων Ι,ΙΙ
Οργάνωση, λειτουργία μαγειρίου
Διοίκηση επιχειρήσεων I, II
Αγγλικά
Γερμανικά
Marketing
Οργάνωση, λειτουργία εστιατορίου
Υγιεινή και ασφάλεια
Bar
Οινολογία

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.