Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΥΜΟΥ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Αγριππίνα Μαδυτινού, Παιδαγωγός - Μέντορας Μ.Μ.Ε, Ομάδων

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και φοιτητές από το χώρο των κοινωνικών, ανθρωπιστικών και παιδαγωγικών επιστημών, αλλά και από το χώρο των επιστημών υγείας.

Σκοπός

 Έχει ως στόχο την επιμόρφωση, την ευαισθητοποίηση και τη διεύρυνση των γνώσεων σε θέματα που αφορούν το άγχος, τη διαχείρισή του και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να «βράζει» και την ανάσα σου να γίνεται γρήγορη, ενώ είσαι ακινητοποιημένος/η στην κίνηση; Έχεις νιώσει την πίεσή σου να χτυπάει κόκκινο όταν το παιδί σου αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί, να διαβάσει, να φάει ή να συνεργαστεί και να πειθαρχήσει σε όσα του λες; Έχεις βγει ποτέ εκτός εαυτού γιατί ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει; Τότε, μάλλον, ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει θυμός! Εάν πάλι, δεν τα έχεις αισθανθεί εσύ μπορεί κάποιος δικός σου να τα βιώνει καθημερινά θυματοποιώντας εσένα ή το παιδί σου και να χρειάζεται βοήθεια. Σύμφωνα με έρευνες, το πιο συχνά εμφανιζόμενο συναίσθημα είναι ο θυμός με ποσοστό 10%, ενώ ακολουθούν η λύπη και το άγχος με 5%.

Δείξε το ενδιαφέρον σου μαθαίνοντας τη διαφορά μεταξύ του να είναι κάποιος θυμωμένος και του να έχει πρόβλημα διαχείρισης του θυμού του. Μάθε τα 7 σημάδια του θυμού που δείχνουν πότε κάποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό του. Ενημερώσου για τις τεχνικές με τις οποίες ελέγχεται ο θυμός, τις τακτικές πρόληψης των εκρήξεων του θυμού, αλλά και για τις ανεξέλεγκτες μεταβολικές αλλαγές που επιφέρει ο θυμός στον ανθρώπινο οργανισμό.

Νικήστε το θυμό, κερδίστε τον εαυτό σας!

Διαχειριστείτε το θυμό σας για να κερδίσετε ενεργητικότητα και δημιουργική διάθεση. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί απλές τεχνικές διαχείρισης, που θα σας κάνουν να δείτε αλλιώς τον κόσμο και τη ζωή. Με απλό και εύκολο τρόπο, εφαρμόζοντας καθημερινά τις κατάλληλες τεχνικές , θα νιώσετε απελευθερωμένοι από την καταπίεση που σας επιβάλλει ο θυμός σας επιλύοντας με ψυχραιμία τις διαφορές σας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ώρα έναρξης: 17:00
Τα σεμινάρια θα διεξάγονται μια φορά κάθε μήνα. Απαραίτητη κράτηση θέσης.
Κόστος 10 ευρώ
Κόστος 15 ευρω με βεβαίωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.