Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΟΜΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
DES - Dietschi Educational Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Ο Νικόλας Θεοδώρου είναι Business Strategist & Excellence Trainer καθώς και ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της EQnomics®. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο – Pierce College, απέκτησε πτυχίο Οικονομικών με διάκριση από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές σε Διεθνή Χρηματοοικονομικά, στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϋ. Ξεκίνησε την καριέρα του κατέχοντας ανώτερες θέσεις στην Royal Dutch Shell, και έχει διευθύνει γεωγραφικές περιοχές από την Βόρεια Αμερική και την Ν.Α. Ασία και πολλές ανάμεσα τους. Είναι ενεργό μέλος της ομάδας Mentoring του Bluegrowth, του iforU, του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, παραδίδει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικών Μελετών.
Η Μίνα Καραθανάση-Θεοδώρου είναι συν-ιδρύτρια και Διευθύντρια Σπουδών της EQnomics® και διδάσκει παιδιά και ενήλικες εδώ και 16 χρόνια. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το I.B., απέκτησε δίπλωμα σπουδών Ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και πτυχίο Μετάφρασης από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης CELTA του Πανεπιστημίου του Cambridge και από το 1999 συνεργάζεται με το Βρετανικό Συμβούλιο. Η εμπειρία της εκτείνεται από το να διδάσκει σε 3 διαφορετικές χώρες, (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ελλάδα) στο να διδάσκει εντός διαφόρων πλαισίων: international schools, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, focus groups μαθητών και φοιτητών, Business English σε στελέχη επιχειρήσεων και ιδιαίτερα μαθήματα όπου και εάν κρίνεται απαραίτητο.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, καθώς και σε εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Είναι γεγονός ότι το λειτούργημα της διδασκαλίας σε συνδυασμό με την επιχειρηματικότητα, δοκιμάζονται σθεναρά την τελευταία 5ετία.

Εξαιρουμένων όμως των βιβλίων διδασκαλίας, της γραφικής ύλης και των ηλεκτρονικών βοηθημάτων, οι βασικοί πρωταγωνιστές μέσα σε αυτό το περιβάλλον είμαστε εμείς οι Άνθρωποι, είτε σαν επιχειρηματίες, είτε σαν δάσκαλοι, είτε σαν μαθητές, είτε σαν γονείς, και οι δυναμικές των σχέσεών μας ορίζονται και επηρεάζονται από τον τρόπο που σκεπτόμαστε, δρούμε και επικοινωνούμε.

Είναι λοιπόν σαφές ότι αποκτώντας τις απαραίτητες δεξιότητες της αποτελεσματικής επικοινωνίας και πειθούς είναι μια στρατηγική κίνηση η οποία έχει άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη επίδραση στην επίτευξη των στόχων μας. Αυτοί ξεκινούν από το να διατηρήσουμε μια βιώσιμη επιχείρηση η οποία προσφέρει άριστη εκπαίδευση, μέχρι και το να αντιμετωπίζουμε τις συνήθεις καθημερινές δυσκολίες με προσωπικό και πελάτες ή τα φλέγοντα ζητήματα της συλλογής των διδάκτρων και της διατήρησης του υπάρχοντος πελατολογίου μας.

Με αυτό το διαδραστικό και βιωματικό εργαστήριο της EQnomics® θα επεξεργαστούμε τεχνικές επικοινωνίας και πραγματικά σενάρια που θα φέρετε μαζί σας, έτσι ώστε αυτή και οι επόμενες σχολικές χρονιές να σας βρουν έτοιμους για τις προκλήσεις. 

Η EQnomics® είναι ένας συμβουλευτικός και εκπαιδευτικός οργανισμός που συνεισφέρει στη βελτίωση του σκοπού, της ποιότητας και της διαδικασίας της Εκπαίδευσης μέσω Education EQconsulting® & EQtraining®, κτίζει και υποστηρίζει τη στρατηγική, την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό και την αριστεία στην επιχειρηματικότητα μέσω Business EQconsulting® & EQtraining® ενώ παράλληλα υποστηρίζει άτομα και στελέχη στην διαδρομή τους για Προσωπική και Επαγγελματική Αριστεία μέσω Personal & Executive EQtraining® & EQcoaching®.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 ώρες
Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά έως 17 Μαρτίου 2016 ή στην γραμματεία της έκθεσης 33rd International Publishers Exhibition
Κόστος συμμετοχής: 30€
Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:
• Συμμετοχή στο σεμινάριο
• Βεβαίωση παρακολούθησης
• Καφέ και σνακ στο διάλειμμα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.