Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σεμινάριο Σοκολάτας με τον δημοφιλή Pastry Chef, Χρήστο Βέργαδο

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες:
• Ιστορία της σοκολάτας
• Τεχνικές στρωσίματος
• Καλλιτεχνική σύνθεση
• Καλλιτεχνική διακόσμηση
• Φιλοσοφία εστιατορικού επιδορπίου

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.