Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Barista Basic

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Στυλιανός Καπετανάκης, Barista Trainer & Bar Consulting

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεωρητικό μέρος
Καρπός του καφέ (Ιστορία και ανατομία καρπού, ποικιλίες καφέ)
Επεξεργασία καρπού (Τρόποι συγκομιδής, επεξεργασία και καβούρντισμα καρπού)

Πρακτικό μέρος
Άλεσμα, μύλοι άλεσης (Βαθμός άλεσης, ρύθμιση μύλων, είδη μύλων άλεσης)
Μηχανή espresso (είδη μηχανών, λειτουργία, καθαρισμός)
Ροφήματα και γάλα (παρασκευή ροφημάτων με βάση τον espresso, φίλτρου, διόγκωση γάλακτος)

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 8 ώρες

Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: κα Κιμιώνη (4ος όροφος)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.