Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεωρητικό μέρος Καρπός του καφέ (Ιστορία και ανατομία καρπού, ποικιλίες καφέ) Επεξεργασία καρπού (Τρόποι συγκομιδής, επεξεργασία και καβούρντισμα καρπού) Πρακτικό μέρος Άλεσμα, μύλοι άλεσης (Βαθμός άλεσης, ρύθμιση μύλων, είδη μύλων άλεσης) Μηχανή espresso (είδη μηχανών, λειτουργία, καθαρισμός) Ροφήματα και γάλα (παρασκευή ροφημάτων με βάση τον espresso, φίλτρου, διόγκωση γάλακτος)
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια: 8 ώρες
Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Εγγραφές: κα Κιμιώνη (4ος όροφος)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος