Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ομάδα: Φοβίες και Φόβοι

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
SELF BALANCE
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP)
Ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια και coach, πιστοποιημένη στις μεθόδους Biofeedback, Neurofeedback, και CBT/EMDR ιδρύτρια της εταιρείας Self Balance που συνδυάζει στις υπηρεσίες της την ψυχολογία, ψυχοθεραπεία ,coaching και νευροεπιστήμες δημιουργώντας εξατομικευμένα προγράμματα τόσο για ιδιώτες (παιδιά και ενήλικες) όσο και για επαγγελματίες σε Brain Fitness, Mindfulness και Peak Performance. Σε όλη την επαγγελματική, συγγραφική και ακαδημαϊκή της πορεία η Ελισσάβετ έχει εστιάσει στην επιστήμη της Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας και στις εφαρμογές αυτών στην γρήγορη και επιτυχή διαχείριση του άγχους και των όποιων δυσκολιών, ενδυναμώνοντας με τεχνικές την αυτοπεποίθηση, τη σκέψη και τη συμπεριφορά. Τα προγράμματά της εφαρμόζονται χρόνια σε σχολεία και επιχειρήσεις με μεγάλη επιτυχία τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Παράλληλα, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εκπαιδεύτρια Αμερικανικών προγραμμάτων Biofeedback / Neurofeedback στην Ελλάδα και την Κύπρο για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ολοκληρώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την πεποίθησή της ότι ο καθένας πια μπορεί να ανακαλύψει την ισορροπία στην ζωή του γνωρίζοντας καλύτερα τη σχέση μεταξύ mind & body.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα εκπαιδευτεί να διαχερίζεται τους φόβους της. Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς και γιατί ξεκινάνε οι φοβίες στη ζωή μας. Πώς και με ποιόν τρόπο μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε ώστε να μην τις μεταδώσουμε στην οικογένειά μας, τα παιδιά μας, τους γύρω μας.

Μέσω βιωματικών ασκήσεων, ομαδικής συζήτησης και υλικού που θα δοθεί, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις δυνάμεις της δικής τους σκέψης και με την εφαρμογή ειδικών ασκήσεων και θεραπευτικών τεχνικών βασισμένων στη γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία, θα εκπαιδευτούν να διαχειρίζονται τους φόβους τους αλλά και το συναίσθημά τους.  

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 6 συναντήσεις
15 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Πέμπτη
Συνολικό κόστος: € 110 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.