13/07/2020

Κερδίστε -40% στα ετήσια δίδακτρα με την εγγραφή σας στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ

ΙΕΚ

To ΙΕΚ ΣΒΙΕ ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν!
 
Κλείσε από τώρα τη θέση σου κερδίζοντας - 40% στα ετήσια δίδακτρα! Επίλεξε μια από τις περιζήτητες ειδικότητες των τομέων υγείας, τουρισμού, οικονομίας  διοίκησης, μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αισθητικής, παιδαγωγικών, προπονητικής και πληροφορικής και κατάκτησε τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Απόκτησε όλα τα επαγγελματικά εφόδια με το κύρος του ΙΕΚ ΣΒΙΕ και εξασφάλισε την επαγγελματική σου επιτυχία.
 
Η ασύγκριτη εμπειρία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης,  οι καταξιωμένοι καθηγητές, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Αθήνας, τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, καθώς και οι διαχρονικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Φορείς της αγοράς, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη καριέρα των αποφοίτων της.
 
Κάνε άμεσα την εγγραφή σου και μπες δυναμικά στον επαγγελματικό  στίβο από τον πρώτο χρόνο των σπουδών σου!
 
Μπορείς να κατοχυρώσεις την έκπτωση  του - 40% α) με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, β) με τηλεφωνική κράτηση στο 210 3232323 ή γ) με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (πλ. Κάνιγγος 15).    
 
Η μεγάλη έκπτωση ισχύει για λίγες ακόμη ημέρες!
 
Find us on:
Facebook
Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα
210 32.32.323

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.