10/12/2019

Ταξίδι γεύσεων στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και τον Chef Γιάννη Αποστολάκη

ΙΕΚ

Ταξίδι γεύσεων στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και τον Chef Γιάννη Αποστολάκη με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων
 
Το Σάββατο 14/12 από τις 12:00 έως τις 17:00, η πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα γιορτινά της. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και ο δημοφιλής Chef Γιάννης Αποστολάκης θα μας ταξιδέψουν σε χριστουγεννιάτικους γευστικούς προορισμούς με το "ΧMAS FOOD TRUCK", υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων! 
   
Ο Chef και οι σπουδαστές του τομέα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ σας προσκαλούν στο απόλυτο XMAS event, για να σας κεράσουν γιορτινά street food εδέσματα που θα παρασκευάσουν μπροστά στα μάτια σας!
 
Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Οι τομείς Αισθητικής και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ ετοιμάζουν μοναδικά happenings για τους μικρούς και τους μεγάλους που θα επισκεφθούν το ΧMAS FOOD TRUCK: χριστουγεννιάτικα face paintings, χειροποίητες κάρτες για τις γιορτές, δώρα και διαγωνισμοί για τους επισκέπτες στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης!
 
Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ φιλοδοξεί να επισκεφτεί με ανάλογες εθελοντικές δράσεις και άλλες αγαπημένες γωνιές της Αθήνας, πάντα με συνοδοιπόρο το νεανικό ενθουσιασμό των σπουδαστών του, την καθοδήγηση των δασκάλων τους αλλά και την υποστήριξη της νέας Δημοτικής Αρχής, που από τα πρώτα κιόλας δείγματα γραφής της δείχνει πώς μια πόλη αλλάζει όψη όταν συμμαχεί με όλους τους φορείς και συνδημιουργεί.
 
Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Φάνης Λαμπρόπουλος!
 
Find IEK SVIE on:
Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα
210 32.32.323

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.