26/08/2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile κληρώνει μία Υποτροφία για σπουδές επιπέδου ΙΙΕΚ στον τομέα των ξενοδοχειακών

ΙΕΚ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs δίνει την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στον ολοένα και ανερχόμενο τομέα των ξενοδοχειακών, να διεκδικήσουν μία υποτροφία αξίας 6.500 ευρώ, που θα τους φέρει πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία!

Η υποτροφία θα καλύψει τα δίδακτρα διετούς φοίτησης επιπέδου ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, μία ειδικότητα που σήμερα αποτελεί το ισχυρό χαρτί της ελληνικής οικονομίας καθώς σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας ο τομέας του τουρισμού «ηγείται» των θέσεων με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την φόρμα. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από δημόσια κλήρωση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει η Etoile (11 Σεπτεμβρίου 2019).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην κλήρωση είναι η παρουσία του ενδιαφερόμενου στην εκδήλωση καθώς και η διενέργεια προσωπικής συνάντησης στα γραφεία της Etoile.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 30 ετών ενώ στο διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβου μέρος ήδη εγγεγραμμένοι σπουδαστές (στην Etoile ή σε σχετική σχολή).

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού πατώντας εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες
Διεύθυνση Σπουδών Εtoile
Ιωάννα Σακελλαρίου
Ηλία Ηλιού 81, 117 44 Ν. Κόσμος
Τηλ: 2109271130
Φαξ: 2109271149
Email: info@etoile.edu.gr

Διαβάστε επίσης