7/8/2019

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το πρώτο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ως Regional Training Partner της ΙΑΤΑ

Σεμινάρια

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το πρώτο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ως Regional Training Partner της ΙΑΤΑ, με τίτλο «IFRS 16, Accounting for Leases in the Aviation Industry». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ημερών και θα υλοποιηθεί στην Αθήνα, στις 12-13/11/2019.

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικών Αναφορών IFRS 16, σύμφωνα με το οποίο αλλάζει ο τρόπος ενημέρωσης και απεικόνισης των συμβάσεων λειτουργικής μίσθωσης στις οικονομικές καταστάσεις των Εταιρειών που τηρούν βιβλία κατά IFRS.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει τα ζητήματα εφαρμογής που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες, οι ναυτιλιακές εταιρείες ή άλλες εταιρείες μεταφορών και βιομηχανίες. Χρησιμοποιώντας μελέτες κατά περίπτωση, παραδείγματα και ασκήσεις που επικεντρώνονται στις συμβάσεις αεροσκαφών, ιδιοκτησίας και αεροδρομίων, ο εξειδικευμένος εκπαιδευτής της ΙΑΤΑ εξηγεί και επεξηγεί όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι τιμές του προγράμματος είναι οι εξής:
Regular Price: $950
Members IATA Price: $855  

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (περιγραφή μαθήματος, προαπαιτούμενες γνώσεις, course outline κλπ) θα βρείτε εδώ!

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 210 5220920 (εσωτ. 224 ή 216) ή μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση athens-iata-rtp@tuv.at 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας