25/07/2019

Το Queen Mary University of London ανακοινώνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα για το Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο

Μεταπτυχιακά

ΤΟ QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Legal Education within the Shipping Industry

OI ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019/2020:
Προθεσμία Υποβολής: 2 Σεπτεμβρίου 2019

Το Queen Mary University οf London και το HELLENIC MANAGEMENT CENTRE  ανακοινώνουν ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα LLM in International Shipping Law, Piraeus, Greece , για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020, έχουν ανοίξει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα διδάσκεται από τους καθηγητές του Centre for Commercial Law Studies (CCLS) του Queen Mary University of London (QMUL), ενός από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, η Νομική Σχολή του οποίου καταλαμβάνει την 3η θέση μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων και την 1η θέση μεταξύ των Πανεπιστημίων του Λονδίνου. Το πρόγραμμα διδάσκεται σε συνεργασία με το Hellenic Management Centre (HMC), που προσφέρει ναυτιλιακή επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση από το 1999, στις εγκαταστάσεις του HMC στον Πειραιά.  

Αυτός ο καινοτόμος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών προσφέρει στους φοιτητές την δυνατότητα να αναπτύξουν ακαδημαϊκή εξειδίκευση σε διαφόρους τομείς του διεθνούς ναυτικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των: International Arbitration Law & Practice, Charter-parties: Law and Practice, International Regulation of Shipping, Marine Insurance Law, Carriage of Goods by Sea, “WetShipping Law: Collisions and other Incidents at Sea.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δικηγόρους και απόφοιτους νομικής καθώς και σε επαγγελματίες της ναυτιλίας με σχετική εργασιακή εμπειρία και ακαδημαϊκό υπόβαθρο και διδάσκεται σε εντατικές διδακτικές ενότητες σε δυο ακαδημαϊκά εξάμηνα, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με τυχόν επαγγελματικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων.

Οι προϋποθέσεις εγγραφής για αποφοίτους νομικής είναι πτυχίο Νομικής με βαθμό 7 (ή αντίστοιχο), ενώ για μη νομικούς απαιτείται σχετική με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού, ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία. Η ιδιότητα Μέλους του Institute of Chartered Shipbrokers, παράλληλα, με σχετική επαγγελματική εμπειρία λαμβάνονται υπόψιν .

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα, να παρακολουθήσουν αυτό το υψηλού κύρους πρόγραμμα χωρίς να χρειαστεί να μετοικήσουν. Παράλληλα υπάρχουν διαθέσιμες για το πρόγραμμα μερικές υποτροφίες από το Centre for Commercial Law Studies του Queen Mary University of London και μία υποτροφία ύψους 2600 λιρών για υποψηφίους οι οποίοι είναι μέλη της ELSA (European Law Students Association).

Η περίοδος των αιτήσεων έχει ξεκινήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε : +30 210 4125945 / helmc@otenet.gr
ή επισκεφθείτε τον σύνδεσμο!

Διαβάστε επίσης