24/7/2019

Κορυφαίοι αθλητές στο τιμόνι της Προπονητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

ΙΕΚ

Σπούδασε προπονητική δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές!

Μετά τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Φραγκίσκο Αλβέρτη, άλλοι δυο πρωταθλητές ανήκουν στην εκπαιδευτική ομάδα του τομέα προπονητικής.  Ακολουθώντας το παράδειγμα του Γενικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής - ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού (PAO BC ACADEMY) και team manager της ομάδας μπάσκετ ανδρών,  ο Γιάννης Δρυμωμάκος και η Βάσω Καραντάσιου αναλαμβάνουν τα ηνία στην κολύμβηση και το volley αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πρώτος έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με  8 πανελλήνια ρεκόρ στην κολύμβηση,  7 τελικούς σε Παγκόσμιους Αγώνες, 7 Μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 3 Συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά του υγρού στίβου.

Η Βάσω Καραντάσιου παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο 𝒃𝒆𝒂𝒄𝒉 𝒗𝒐𝒍𝒍𝒆𝒚, θα  διαμορφώσει με την πλούσια εμπειρία της επιτυχημένους προπονητές ομαδικών αθλημάτων. Με 74 Διεθνείς διακρίσεις, 12 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 3 Συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η προσθήκη της Καραντάσιου στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στις σπουδές προπονητικής.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα συνεχίζει να εξασφαλίζει στους σπουδαστές του μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του τομέα εξειδίκευσης τους.

Find us on:
Facebook | Instagram
Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα
210 32.32.323
info@sbie.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.