23/07/2019

Το Ι.ΙΕΚ ΝΥ ακόμη πιο κοντά στους σπουδαστές του

Προπτυχιακά

Το Ι.ΙΕΚ New York ανακοινώνει και επίσημα την επέκταση των δομών του μέσα στο Καλοκαίρι του 2019. Οι νέες σύγχρονες δομές του Ι.ΙΕΚ New York επιτρέπουν στους σπουδαστές του την εύκολη πρόσβαση καθώς είναι 1’, ναι μόλις 1 λεπτό, από τη στάση Μετρό του Αγ. Ιωάννη.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος New York College, πάντα κοντά στους σπουδαστές του, αναγνώρισε την ανάγκη τους για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στη σχολή τους. Οι δομές του εκπαιδευτικού ομίλου, το υπέροχο συγκρότημα νεοκλασικών κτιρίων στην οδό Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα και το υπερσύγχρονο κτίριο στην οδό Θεσσαλονίκης 286 στην Καλλιθέα, καλύπτουν πλέον μόνο μέρος των αναγκών μας. Ήταν φυσικό επακόλουθο η αναζήτηση νέων δομών που να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει ο εκπαιδευτικός όμιλος New York.

Το άνοιγμα της νέα δομής του Ι.ΙΕΚ ΝΥ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κασομούλη 108 δίπλα στο μετρό Αγ. Ιωάννη, ικανοποιεί 2 ανάγκες. Από την μία υποστηρίζει τον ταχέως αναπτυσσόμενο «στόλο σπουδαστών» του με περισσότερες αίθουσες και από την άλλη καλύπτει το ενδιαφέρον πρόσβασης σπουδαστών από μεγαλύτερη γεωγραφική έκταση

3 δομές στην Αθήνα εξυπηρετούν τις γραμμές Μετρό και ΗΣΑΠ, εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή Αθηνών και προαστίων και εξυπηρετούν όλους τους σπουδαστές μας!

  • Αμαλίας 38 Σύνταγμα: Μπλε γραμμή
  • Θεσσαλονίκης 286 Καλλιθέα: Πράσινη γραμμή
  • Κασομούλη 108 Αθήνα: Κόκκινη γραμμή

Σας περιμένουμε, γιατί στο Ι.IEK NY τα όνειρα σας πραγματοποιούνται! 

Είναι χαρά και τιμής μας να σας υποδεχτούμε και στην νέα μας διεύθυνση. Αίθουσες, φωτεινές, ευρύχωρες, εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό και επανδρωμένες με φιλικό, άριστα εκπαιδευμένο  προσωπικό, είναι έτοιμες και σας περιμένουν για ένα δημιουργικό και ευχάριστο σπουδαστικό έτος!

Διευθύντρια Ι.ΙΕΚ New York
Παυλάκου Ευγενία

Σχετικά με το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.ΙΕΚ New York

To I.IEK NEW YORK είναι ένα σύγχρονο ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων τον Σεπτέμβριο του 2014 (Αρ.αδ.10698/12-09-2014, ΦΕΚ 2575/Β΄/26-9-2014) και με Αριθμό Επικαιροποίησης 180008/Κ1/26-10-2016, ΦΕΚ 3716/Β΄/30-08-2018.

Με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York και σε συνεργασία με Πανεπιστήμια διεθνούς κύρους, το Ι.ΙΕΚ New York προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές του πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων. Οι σπουδαστές μας ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους αποκτούν 2 ισχυρά πτυχία με εθνική και διεθνή αναγνώριση, κύρος και αξιοπιστία. Το εθνικό τους πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος, δίνει δικαίωμα συμμετοχής με μόρια στις προκηρύξεις του Δημοσίου, μέσω ΑΣΕΠ και αναβολή στράτευσης.

Επιλέγοντας το Ι.IEK New York, οι σπουδαστές μας επενδύουν σε άριστης ποιότητας σπουδές με τα δίδακτρά μας να είναι προσιτά για όλους όσοι αγαπούν και αναγνωρίζουν τη δύναμη της γνώσης. Επιπλέον, επενδύουν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση μέσα από το ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών μας. 

Οι σπουδαστές και οι συνεργάτες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το Ι.ΙΕΚ ΝΥ μπορούν να  επισκεφτούν τον ιστότοπό μας https://ieknewyork.gr/

Σχετικά με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College (NYC), ιδρύθηκε  ως φυσική συνέχεια μιας 30ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης, ενώ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Το κύρος, η αξιοπιστία και η διαχρονικότητα του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York διακρίνεται μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες του και την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει σημαντικοί διεθνείς εκπρόσωποι της εκπαίδευσης όπως: το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης - State University of New York (ΗΠΑ), το University of Greenwic (Μ.Βρετανία), το University of Bolton (Μ.Βρετανία), Université Toulouse 1 Capitole (Γαλλία) και το National American University -NAU (ΗΠΑ).

Οι σπουδαστές και οι συνεργάτες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπό μας!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.