23/7/2019

Το Semifind.gr λανσάρει την ανανεωμένη έκδοση του StudyinGreece.gr

Προπτυχιακά

Με μεγάλη χαρά το Semifind.gr ανακοινώνει την ανανεωμένη έκδοση του Studyingreece.gr, που εδώ και 8 χρόνια συνδέει νέους φοιτητές από το εξωτερικό με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η αγγλική έκδοση του Semifind.gr παρουσιάζει πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε 12 κατηγορίες που αφορούν περιζήτητους κλάδους. Με πληροφορίες που αφορούν τη ζωή στην Ελλάδα, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ό,τι τους ενδιαφέρει και να κάνουν το επόμενο βήμα για τη σταδιοδρομία τους σπουδάζοντας στα καλύτερα κολλέγια και πανεπιστήμια της χώρας στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.
 


 

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν BACHELOR's degrees σε κατηγορίες όπως:

Τα προπτυχιακά προγράμματα διεξάγονται στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, μπορούν να αναζητήσουν και MASTER's degrees στις εξής κατηγορίες:

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα διεξάγονται, επίσης, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα εδώ! Ακολουθήστε μας στα social media του Study in Greece: Facebook | Twitter | Linkedin

PLUS: Και επειδή στόχος μας δεν είναι μόνο η εκπαίδευση αλλά και η εργασία, δείτε το νέο μας job portal, Jobs in Greece (Jobs-greece.gr), που αποτελεί την αγγλική έκδοση του Jobfind.gr, μέλος του ομίλου SEMIFIND

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.