11/7/2019

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θεσμοθετεί Υποτροφία Σπουδών «Μίμης Πλέσσας»

ΙΕΚ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ
 
Πρωτοπορώντας στον θεσμό των υποτροφιών και καλωσορίζοντας χιλιάδες νέους κάθε χρόνο στην εκπαιδευτική του οικογένεια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προχωρά ένα βήμα παραπέρα, με τη θεσμοθέτηση υποτροφίας σπουδών, αφιερωμένης στον μεγάλο δημιουργό Μίμη Πλέσσα! 
 
Την ανακοίνωση της νέας, μεγάλης πρωτοβουλίας του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, έκανε ο Καθηγητής και συγγραφέας Σοφοκλής Ξυνής, στο κατάμεστο Βεάκειο, στο πλαίσιο της συναυλίας για τα 70 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς του μεγάλου Μίμη Πλέσσα, όπου μάλιστα έκανε την πρώτη της εμφάνιση και η σύγχρονη ορχήστρα «Μίμης Πλέσσας» με μαέστρο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. 
 
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, ο Σοφοκλής Ξυνής βράβευσε τον σπουδαίο δημιουργό για την 70ετή προσφορά του στην Ελλάδα, τη Μουσική και τον Πολιτισμό, ενώ το ΙΕΚ ΑΛΦΑ τίμησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για τη δημιουργία της σύγχρονης ορχήστρας «Μίμης Πλέσσας». 
 
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν ο κ. Ξυνής ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση της Υποτροφίας Σπουδών «Μίμης Πλέσσας» και ο κορυφαίος δημιουργός επικρότησε επί σκηνής την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ! 
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.