26/03/2019

Ο Βρετανικός φορέας Universities UK International (UUKi) στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Προπτυχιακά

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είχε την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθεί τη Διευθύντρια του Universities UK International, κα Vivienne Stern. Το Universities UK International (UUKi) είναι ο Οργανισμός που εκπροσωπεί 136 Βρετανικά Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο και κύρια αποστολή του είναι να τους παρέχει υποστήριξη και να αναπτύξει τη διεθνή δραστηριότητά τους. Η περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών των Βρετανικών Πανεπιστημίων με την Ελλάδα και ο σημαντικός ρόλος που έχει αναλάβει στην κατεύθυνση αυτή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ως ο μεγαλύτερος πάροχος UK Transnational Education* στη χώρα μας, αλλά και η κινητικότητα των Βρετανών φοιτητών στη μετά το Brexit εποχή, ήταν τα βασικά θέματα των συζητήσεων που είχε η κα Stern με μέλη της Διοίκησης του Κολλεγίου κατά τη συνάντηση που ακολούθησε.
Η κα Stern κατά την επίσκεψή της ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, συνοδευόμενη από την κα Αναστασία Ανδρίτσου, Διευθύντρια του British Council, την κα Μαρία Τσακάλη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του British Council και την κα Κατερίνα Φέγγαρου, Υπεύθυνη Marketing Εκπαίδευσης του British Council Ελλάδας.

*Σύμφωνα με report του φορέα Universities UK International, η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πρώτες 20 Ευρωπαϊκές χώρες στην παροχή Βρετανικής Διεθνούς Εκπαίδευσης. Το γεγονός ότι το  Μητροπολιτικό Κολλέγιο κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα σε αριθμούς φοιτητών (αλλά και σε προγράμματα φοίτησης Βρετανικών Πανεπιστημίων), οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Βρετανικής Εκπαίδευσης (UK TNE Provider) στην Ελλάδα.

Περισσότερα στο site

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.