26/10/2010

Σεμινάριο για την Ανάπτυξη Διαφημιστικού Προγράμματος από το City College στην Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικά Νέα

To Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: Επαναπροσδιορίζοντας την στρατηγική επικοινωνίας: Κρίσιμες Παράμετροι για την ανάπτυξη ενός διαφημιστικού προγράμματος.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις του CITY College (Λ. Σοφού 3, 5ος όρ., Αμφιθέατρο ‘Ροδούλα Κεχαγιά’) και ώρα 20.00-22.00.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου, Δρ. Δημήτρης Νικολαΐδης, Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και Διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών στο CITY College, θα μιλήσει για χρήσιμα εργαλεία και τρόπους με τους οποίους η σύγχρονη επιχείρηση μπορεί να προωθήσει εύστοχα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην αγορά και να αναπτύξει την στρατηγική Μάρκετινγκ.

Πέρα από την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία, ο Δρ. Νικολαΐδης, έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας καθώς υπήρξε για χρόνια Γενικός Διευθυντής Β. Ελλάδος του ομίλου ΜΜΕ Alpha.

Η εκδήλωση εγκαινιάζει την σειρά σεμιναρίων ‘Business Seminars Series’ η οποία θα ‘τρέξει’ τον Νοέμβριο του 2010 με ένα διαφορετικό σεμινάριο κάθε Πέμπτη, 20.00-22.00. Η σειρά απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, σε φοιτητές καθώς και σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά σύγχρονα θέματα που αφορούν στο χώρο του μάνατζμεντ και των επιχειρήσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό

Πληροφορίες – Εγγραφές
Τηλ.: 2310-536544, 528450
e-mail: lintonto@city.academic.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας