05/10/2010

101 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Εκπαιδευτικά Νέα

Η τεχνολογία, σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει τη δυνατότητα να αίρει τα εμπόδια ανάμεσα στο μαθητή και το δάσκαλο. Τα προηγμένα λογισμικά και το Διαδίκτυο αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο πρόσβασής μας στη γνώση. Καινοτόμοι τρόποι διδασκαλίας και μάθησης επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της σχολικής αίθουσας. Έτσι γεννιούνται νέες προσδοκίες για τους μαθητές: πέρα από τις βασικές δεξιότητες, χρειάζονται ικανότητα συνεργασίας, επικοινωνίας και διαχείρισης της πληροφορίας –όλες δεξιότητες του 21ου αιώνα– και πρόσβαση σε εργαλεία μάθησης που κάνουν προσιτές τις δεξιότητες αυτές.

Στόχος του προγράμματος Συνεργάτες στη Μάθηση (Partners in Learning) είναι να δοθεί στα σχολεία η δυνατότητα βελτίωσης των γνώσεων των μαθητών μέσα από την εξέλιξη του ίδιου του εκπαιδευτικού και την καθοδήγησή του. Οι εταίροι μας και η εκπαιδευτική ομάδα της Microsoft θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την αφοσίωσή σας στους μαθητές σας και στη διά βίου εκπαίδευση. Ελπίζουμε ότι το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει εσάς να κάνετε κάτι διαφορετικό, αλλά και τους μαθητές σας να συνειδητοποιήσουν τις πολλές δυνατότητές τους.

Κατεβάστε δωρεάν όλη την παρουσίαση της Microsoft (84 Σελίδες) στα Ελληνικά με 101 Ιδέες για πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς με αναλυτικές παρουσιάσεις και Ιδέες για την διδασκαλία μαθημάτων όπως: Γεωγραφία, Γεωλογία, Βιολογία, Νέα Ελληνικά / Λογοτεχνία, Γλώσσα και διαθεματικές προσεγγίσεις, Μαθηματικά, Φυσική, Ιστορία, Ξένες Γλώσσες, Χημεία, Τεχνολογία της πληροφορίας.

Για να κατεβάσετε το αρχείο σε pdf μορφή πατήστε: 101 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Έχουμε ανεβάσει το αρχείο στο Rapidshare - πατήστε το Free Account - Slow Download και περιμένετε 30 δευτ. για να ξεκινήσει να κατεβαίνει.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας