13/02/2019

Σεμινάριο για Yachting Experience από τη Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και την ATALANTA GOLDEN YACHTS

Προπτυχιακά

Η Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η οποία προσφέρει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα προγράμματα της κορυφαίας Warsash Superyacht Academy του Solent University στο Southampton καθώς και σειρά προγραμμάτων στο Yacht Hospitality, και η Atalanta Golden Yachts, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του ελληνικού yachting, διοργάνωσαν στις 4 Φεβρουαρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά, σεμινάριο με θέμα A holisticterroir and elusive cultureapproach in offering a Superb Yachting Experience: How to meet the standards of HNWI and UHNWI and achieve excellence in providing a unique Silver Star service”.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου παρουσίασαν οι κ.κ.:

·         Μιχάλης Σκουλικίδης (CEO, Atalanta Golden Yachts)
·         Ρωμανός Ροδόπουλος (Σύμβουλος Διοίκησης, Μητροπολιτικό Κολλέγιο)
·         Πόπη Κάια (Charter Director, Atalanta Golden Yachts)
·         Γιώργος Παρίσης (Captain M/MA, MSc, Καθηγητής Μητροπολιτικού Κολλεγίου)
·         Γιώργος Πουλίδης (Chief Steward, Καθηγητής Superyacht Academy)
·         Daniel Counio (Editor, Yacht Way)

Το σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στις προϋποθέσεις και ανάγκες για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον απαιτητικό κλάδο του Yachting και στη νέα φιλοσοφία που απαιτείται από τα πληρώματα. Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού για τη χώρα μας, τα νησιά της οποίας αποτελούν πόλο έλξης για τα σκάφη αναψυχής από όλο τον κόσμο. Στη διάρκεια των ομιλιών υπογραμμίστηκε η σημασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης που υπάρχει στον κλάδο, πεδίο στο οποίο έχουν ήδη κάνει βήματα μπροστά οι χώρες πρωτοπόροι του yachting.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχε τη χαρά να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος Silver Star Service, οι απόφοιτοι του οποίου έχουν ήδη επιλεγεί από μεγάλα επαγγελματικά σκάφη.

Περισσότερα στο επίσημο site.

Διαβάστε επίσης