3/1/2019

HOTEL OPEN FORUM 2019: Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ και τη CEO της Marketing Greece

Προπτυχιακά

Ο θεσμός “HoTEL OPEN FORUM” της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανοίγει το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο και υποδέχεται τον Γιάννη Ρέτσο, Πρόεδρο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Ιωάννα Δρέττα, CEO Marketing Greece, σε μια διάλεξη με θέμα «Τουρισμός και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης» την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρες 17:00-18:30, στο campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74]. 
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παρουσίαση των βασικών πυλώνων των φορέων που εκπροσωπούν τα δύο γνωστά στελέχη του τουριστικού κλάδου, μέσα από αναλυτική περιγραφή των δράσεων και του σημαντικού ρόλου που έχουν παίξει και εξακολουθούν να παίζουν στον ελληνικό τουρισμό.
 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσεων: κ.Μάνος Φραντζεσκάκης, T 2106199891, mfratz@mitropolitiko.edu.gr
 
Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (MBA in Hospitality) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η Σχολή έχει βραβευθεί για τρεις συνεχείς χρονιές ως «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017 και 2018 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
 
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.